SREĆAN PUT: Saobraćaj u Srbiji umerenog intenziteta, oprez zbog radova na ovim deonicama
Foto: Dragana Udovičić

STANJE NA PUTEVIMA

SREĆAN PUT: Saobraćaj u Srbiji umerenog intenziteta, oprez zbog radova na ovim deonicama

Društvo -

Saobraćaj kroz Srbiju umerenog je intenziteta, a na naplatnim rampama prolazi se bez dužih zadžavanja, saopštilo je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje na prelazu u Horgošu su oko 90 minuta.

Do petka, 7. jula na snazi je izmena režima saobraćaja u zoni naplatne stanice "Bubanj Potok" od petlje Bubanj Potok do petlje Tranšped, zbog rušenja kompleksa čeone naplatne stanice "Bubanj Potok".

Od danas, 5. jula do petka, 7. jula, izvodiće se radovi na struganju i asfaltiranju oštećenog kolovoznog zastora na putu Beograd-Lazarevac, deonica Meljak-Tamnavska raskrsnica. Za vreme izvodjenja radova saobraćaj će se odvijati jednom saobraćajnom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila.

Od 3. do 16. jula izvode se radovi na redovnom održavanju na državnom putu deonica Bujanovac (Veliki Trnovac) - Breznica, u mestu Trnovac. Za vreme izvodjenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Produžavaju se radovi do 15. jula na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica do Novih Banovaca, u oba smera. Radovi se izvode od 07.00 do 17.00 na ispiranju kišne kanalizacije.

Zbog radova na brojnim deonicama u Srbiji vozačima se savetuje oprezna vožnja, uz držanje odstojanja između vozila, upozorio je AMSS.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja