(FOTO) CENZURA MEDIJA KAKVU SRBIJA NIJE VIDELA: Kurir sklanjaju sa kioska i skrivaju istinu od naroda! EVO DOKAZA
Foto: Kurir

brutalan udar režima na slobodu izražavanja

(FOTO) CENZURA MEDIJA KAKVU SRBIJA NIJE VIDELA: Kurir sklanjaju sa kioska i skrivaju istinu od naroda! EVO DOKAZA

Društvo -

Poslušnici režima Aleksandra Vučića nastavljaju da, u strahu od istine, da sklanjaju Kurir sa prodajnih mesta, ili ga prekrivaju drugim novinama i tako smanjuju njegovu vidljivost.

U Beogradu je Kurir bio sklonjen sa velikog broja prodajnih mesta na Novom Beogradu, Voždovcu, Vračaru... Našeg list je bio sklonjen ili sakriven u Bulevaru Mihajla Pupina, Despota Stefana, Kumodraškoj, Mileševskoj, Miriejevskom bulevaru...

Ovo je kiosk u Bulevaru Mihajla Pupina.

Evo kako je postavljen Kurir, tačnije sakriven, na kiosku u Ustaničkoj.

Na kiosku u Kumodraškoj Kurir jedava može da se i uoči.

POGLEDAJTE DOKAZE. SKRIVENA NASLOVNA STRANA KURIRA

foto: Čitalac Kurira
foto: čitalac Kurira

Kurir je sakriven i u Bulevaru Despota Stefana.

foto: čitalac Kurira

Na prodajnom mestu u Mileševskoj naš list je takođe jedva vidljiv.

foto: čitalac Kurira

NASLOVNE STRANE VIDLJIVE, OSIM KURIRA

foto: čitalac Kurira

Slična situacija je i u drugo, gradovima Srbije. Vrbasu je juče u više prodavnica isporučen samo po jedan primerak Kurira, kao i u Kuli. U Šapcu i Loznici na nekoliko mesta u centru naš dnevni list jednostavno nije mogao da se vidi od drugih listova, baš kao i u Zrenjaninu, o čemu svedoči i fotografija našeg čitaoca, napravljena u centru ovog grada.

U Čačku, na jednoj od najprometnijih raskrsnica, na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića Kurira nije bilo od 10 sati. U Kragujevcu na više lokacija u centru grada Kurira nije uopšte bilo, a na platou kod kafane Zlatna ruža bio je zatrpan drugim dnevnim listovima.

Vlasti Aleksandra Vučića Kurir je trn u oku zato što piše ono što drugi ne smeju. I pored pritiska i pretnji, nećemo odustati od istine i nezavisnog novinarstva.

Još jednom upozoravamo organizatore akcije progona Kurira da čine krivično delo opisano članom 149 Krivičnog zakonika Republike Srbije za koje je zaprećena kazna zatvorom do jedne godine!

Javite nam u kom gradu ili mestu, u kojoj ulici, na kom kiosku ili u kojoj prodavnici niste bili u mogućnosti da kupite Kurir. Ako ste u mogućnosti, slikajte to prodajno mesto! Ukoliko imate informaciju i ko je distributer, javite nam kako bi naša služba prodaje mogla tamo da pošalje još primeraka. Javite nam se na telefone: 011/6357100 i 011/6357031, kao i na mejl: redakcija@kurir-info.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI Zemlja propada, Srbija će pod Vučićem završiti u ambisu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track