Najnovije vesti

NEZAPAMĆENA CENZURA: Sklanjaju Kurir sa kioska i skrivaju istinu od naroda! POGLEDAJTE SLIKE!
Foto: Vlada Milovanović

Ovo je dokaz režimske cenzure aleksandra Vučića

NEZAPAMĆENA CENZURA: Sklanjaju Kurir sa kioska i skrivaju istinu od naroda! POGLEDAJTE SLIKE!

Društvo

Poslušnici nastavljaju da, u strahu od kritičkog pisanja, naš list uklone sa prodajnih mesta ili ga prekriju drugim novinama kako se ne bi video

Vlast u Srbiji, u paničnom strahu od pisanja Kurira, na sve moguće načine pokušava da sabotira prodaju našeg lista ugrožavajući pravo građana da se objektivno informišu o svim zloupotrebama državnog vrha!

Sklanjanje Kurira na trafici u Požeškoj, foto: Čitalac Kurira

Više od dva meseca hajke

Nakon više od dva meseca hajke na „Adrija medija grupu“ i njene zaposlene, poslušnici Aleksandra Vučića nastavljaju da, u strahu od istine, sklanjaju Kurir sa prodajnih mesta ili ga prekrivaju drugim novinama i tako smanjuju njegovu vidljivost. Naš list je prilično zamaskiran u Beogradu, pa se tako jedva video na kioscima kod Kalenić pijace, na Mirijevu, Voždovcu, Dušanovcu, u Starom gradu, na Dorćolu... Slična situacija je i u drugim gradovima Srbije. U Vrbasu i Kuli, u više prodavnica, isporučen je samo po jedan primerak Kurira, dok se u Zrenjaninu, Šapcu i Loznici na nekoliko mesta u centru nije mogao videti od drugih novina.

foto: Vlada Milovanović

Krivično delo

U Čačku, na jednoj od najprometnijih raskrsnica - na uglu ulica Nemanjine i Svetozara Markovića, Kurira nije bilo već u 10 časova. U Kragujevcu našeg lista uopšte nije bilo na više lokacija u centru, a na platou kod kafane „Zlatna ruža“ bio je zatrpan drugim dnevnim listovima.

Kurir se ne vidi ni na trafici na Zelenom vencu, foto: Čitalac Kurira

Još jednom upozoravamo organizatore akcije progona Kurira da čine krivično delo opisano članom 149 Krivičnog zakonika RS, za koje je zaprećena zatvorska kazna do jedne godine.

foto: Vlada Milovanović

E. K.

Sprečimo zloupotrebe

JAVITE NAM GDE NEMA KURIRA

Javite nam u kom gradu ili mestu, u kojoj ulici, na kom kiosku ili u kojoj prodavnici niste bili u mogućnosti da kupite Kurir. Ako ste u mogućnosti, slikajte to prodajno mesto. Ukoliko imate informaciju ko je distributer, javite nam kako bi naša služba prodaje mogla tamo da pošalje još primeraka. Brojevi telefona na koje nas možete dobiti su 011/635-7100 i 011/635-7031, a mejl je: redakcija@kurir-info.rs.

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Gašić zloutrebljava BIA za obračun za Vučićevim neistomišljenicima

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...