CENZURA KAKVU SRBIJA DO SADA NIJE VIDELA: U avionima Er Srbije zabranjen Kurir!
Foto: Marina Lopičić

BRUTALAN PRITISAK NA ADRIJA MEDIJA GRUPU

CENZURA KAKVU SRBIJA DO SADA NIJE VIDELA: U avionima Er Srbije zabranjen Kurir!

Društvo -

"Tražio sam Kurir u avionu Er Srbije, ali mi je stjuardesa rekla da im je stigao nalog o zabrani", požalio se jedan čitalac Kurira.

„Er Srbija“ pridružila se poslušnicima Aleksandra Vučića, koji očajnički pokušavaju da zaustave iznošenje istine o pljačkama, malverzacijama i mahinacijama u koje je uključen vrh Srpske napredne stranke.

U kolikoj panici je Aleksandar Vučić, pokazuje i to što je „Er Srbija“ u svojim avionima zabranila distribuciju našeg lista!

- Video sam da nema Kurira u kompletu, pa sam zamolio stjuardesu da mi donese jedan. Međutim, ona mi je rekla da ne smeju da mi daju vaš list jer je stigao nalog o zabrani - navodi naš čitalac.

foto: Kurir

Hajka na „Adrija medija grupu“ i njene zaposlene, koja traje više od dva meseca, nastavlja se brutalnom cenzurom Kurira, najtiražnijeg lista ove kompanije. Sklanjanje Kurira sa trafika, zaklanjanje drugim novinama, pretnje, hajka putem režimskih medija izgleda da nisu dovoljni poslušnicima Aleksandra Vučića!

U pokušaju da sakriju istinu od naroda i spreče građane da kupe svoj primerak našeg lista, ovog puta otišli su i korak dalje, pa su u avionima „Er Srbije“, u kompletu novina koje se dele svim putnicima, zabranili Kurir!

Ekipa Kurira

foto: Fonet

SKENER Ekonomista o stanju u nacionalnom avio-prevozniku

LJUBOMIR MADŽAR: „ER SRBIJA“ JE NEUSPEŠAN DRŽAVNI PROJEKAT

Dodela 150 miliona evra državnih subvencija „Er Srbiji“ matematički je dokaz njene neuspešnosti, ističe ekonomista Ljubomir Madžar, komentarišući najavljeno otpuštanje polovine zaposlenih u toj kompaniji.

- Kompanija koja dobija subvencije ne može da se okarakteriše kao uspešna. Nije valjao ni „Jat“, pa ni ono što se iz tog „Jatovog“ jajeta izleglo nije moglo da bude bog zna kako efikasno. Čim otpuštaju radnike, znači da su višak. Kompaniju nije briga za radnike, već kako da istera što više profita. Možda je postojao i dil sa državom da odmah ne otpuštaju previše radnika: mi vama subvencije, a vi nemojte previše da otpuštate - kaže Madžar.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ALEKSANDAR RODIĆ: Vučiću,konačno si priznao,da je za tebe ljudski život bezvredan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja