MIROSLAV MARKIĆEVIĆ: Skandalozno je ako je tačno da je državna sekretarka MUP povezana sa kriminalcima!
Foto: Marina Lopičić

AFERA KUMA MAFIJE

MIROSLAV MARKIĆEVIĆ: Skandalozno je ako je tačno da je državna sekretarka MUP povezana sa kriminalcima!

Društvo -

Miroslav Markićević, poslanik Nove Srbije, je komentarišući to što je Dijana Hrkalović, državna sekretarka MUP i bliska saradnica ministra Nebojše Stefanovića, optužena da je učestvovala u brutalnom prebijanju aktiviste udruženja građana „Pravda i pravo“ Dejana Vukićevića, rekao da ako su tačni navodi o povezanosti državne sekretarke s ljudima iz kriminalnog miljea, onda je to skandalozno.

"Nadležni državni organi moraju da jasno utvrde da li su ovi navodi istiniti. I suviše je tu stvari koje stvaraju sumnju, pa bi najbolje bilo da se to ispita", rekao je Markićević.

Podsetimo, sve se dogodilo tri dana pred izbore 2012. godine, kada je pomenuto udruženje u Beogradu imalo promotivni skup na kojem su razvili baner s parolom „Dosta je, 20 godina nas lažete“ i precrtanim simbolima svih stranaka, pa tako i SNS.

U jednom trenutku se tu pojavila Hrkalovićka, koja je došla sa još petoricom, i pokušala da Vukićeviću i ostalima iz udruženja otme baner. Vukićević je tada dobio udarac u glavu, a sve što se dogodilo ispričao je policiji, što je i zabeleženo u službenoj belešci u koju smo imali uvid.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track