„Paket za dvoje“ – porodični paket sreće
Foto: Promo

SEPTEMBAR NA SKOPELOSU U AGENCIJI BIG BLUE

„Paket za dvoje“ – porodični paket sreće

Društvo -

Leto(vanje) za četvoročlanu porodicu s avio-prevozom na ovom božanstvenom grčkom ostrvu, s polaskom 3. septermbra, košta neverovatnih 1.399 evra

Septembar je na pragu. Bliži se rastanak i sa letom. Međutim, baš ovaj mesec mnogi koriste za odmor iz snova. Ponajpre u božanstvenim letovalištima Mediterana, odnosno Grčke i grčkih ostrva, koja u devetom mesecu godine gostima daruju atmesferu s mirisom čarobne tišine i teško opisivog dostojanastva. I cene su, po pravilu, na kraju sezone, mnogo niže praćene nizom povoljnosti koje agencije daruju turistima.

foto: Promo

Kako sve izgleda uverite se i sami. Konkretan primer - aranžaman traje 11 dana. Polazak je 3. septembra a u cenu od 1.399 evra uračunate su četiri avio-karte na čarter letu do Skopelosa i nazad, transferi na ostrvu i smeštaj u hotelu Elios Holidays 3*.

Reč je o atraktivnom porodičnom hotelu s animatorom na srpskom jeziku i polupansionskom uslugom. Novac za ležaljke i suncobrane ne morate da izdvajate jer korisnici ovog aranžmana iste ne plaćaju. Kad se svemu doda toplo more i netaknuta priroda, onda uistinu ne postoji razlog zašto ne prihvatiti ovu ponudu za odmor u mesecu koji je kao poručen za hedoniste, odnosno ljubitelje dobrog odmora bez opeterećujuće a u špicu sezone neizbežne vreve i zamorne gužve.

foto: Promo

U sklopu akcije „Paket za dvoje“ u septembarskoj ponudi agencije Big Blue su i apartmani Hovolo koji nude priliku da uživate nadomak jedne od najlepših plaža ostrva Skopelos. Uz tradicionalni grčki doručak i pogled na okolne četinare i Egejsko more u Hovolo apartmanima boravak za dvoje košta već od 699 evra.

Polazak je 03. septembra. U cenu aranžamana uračunat je boravak od 11 dana sa 10 noćenja, zatim avio-karte na direktnom čarter letu do Skijatosa kao i transfer (autobuski i brodski) do mesta Neo Klima na Skopelosu u kojem se i nalazi ovi apartmani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track