(FOTO) SRPSKI TURISTI ZAROBLJENI NA AERODROMU U LARNAKI: Prošli smo pravu torturu, oduzeli su nam pasoše i pregledali čak i donji veš!
Foto: čitalac Kurira

Agonija na pasoškoj kontroli

(FOTO) SRPSKI TURISTI ZAROBLJENI NA AERODROMU U LARNAKI: Prošli smo pravu torturu, oduzeli su nam pasoše i pregledali čak i donji veš!

Društvo -

LARNAKA - Grupa srpskih turista koja se uputila na godišnji odmor na Kipar prošla je jutros pravu torturu na aerodromu u Larnaki!

Naime, njih su oko 9.30 časova po lokalnom vremenu izdvojili na pasoškoj kontroli, oduzeli im pasoše i dali samo šture informacije kako je reč o okupiranom delu teritorije i da dalje ne mogu da prođu. Tada kreće njihova agonija.

foto: čitalac Kurira

Kako za Kurir priča jedan od putnika, Zoran Ivošević, na aerodromu su se prema našim putnicima ponašali vrlo drsko, pa im čak i otvarali kofere i pretresali lične stvari.

"Pobacali su nam svu tečnost i oštre predmete, širili nam donji veš... Potom su nas stavili u jedan izdvojeni deo restorana, ograđen kanapom, i rekli da je za nas određen jedan oficir, kojeg sad čekamo da nam se obrati. Kažu da avion može biti obezbeđen tek za 2-3 dan. Na ovo nas niko nije upozorio, iako sad vidimo da na sajtu Ministarstva spoljnih poslova Srbije stoji preporuka da se ne putuje preko Larnake", ogorčen je on.

(Kurir.rs/Foto: Čitalac Kurira)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Novi detalji misterioznog ubistva Jelene Marjanović ! Ko su pomagači?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track