Agencija Wayout: Turisti se nisu žalili na naš rad
Foto: Stefan Jokić

SAOPŠTENJE

Agencija Wayout: Turisti se nisu žalili na naš rad

Društvo -

Nakon što je Kurir objavio tekst "SRPSKI TURISTI OČAJNI: Agencije nas obmanjuju lažnim zvezdicama, a od luks hotela ni traga!", koji je preneo sa portala Telegraf i Večernje novosti, oglasila je i agencija Wayout, koja tvrdi da navodi koji su izneseni u tekstu ne odgovaraju istini.

"Neistina je da su se "turisti" žalili na agenciju Wayout. Na rad ove agencije za aranžmane u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nije podneta nijedna pismena ili usmena žalba korisnika njihovih usluga u ovoj godini, a ni ranije.

Apartmanski smeštaj kao kategorija uopšte ne postoji u Dubaiju, pa tako agencija Wayout nije ni mogla taj smeštaj da predstavlja kao vrhunski hotel sa četiri zvezdice, kao što je navedeno u tekstu, piše u demantiju koji je stigao na mejl redakcija Kurira.

Takođe, agencija Wayout dodaje da:

"Korišćenje termina Wayout Club hotel koje je u neistinitom kontekstu predstavljeno u spornom tekstu, predstavlja dozvoljeno ukazivanje korisnicima usluga na posebne pogodnosti koje u tim hotelima imaju zbog specijalne i veoma uspešne poslovne saradnje koju agencija Wayout ima sa pojedinim hotelima u Dubaiju i ni u čemu se ne kosi sa pozitivnim propisima. Isto se odnosi i na ekskluzivno pravo za region, odnosno pravo na ekskluzivnu promo cenu, jer ova agencija zbog svog ugleda u UAE kod vodećih turističkih kompanija zaista ima mogućnost da ponudi ekskluzvine cene za ceo balkanski region", navodi se u saopštenju.

Podsetimo još jednom, tekst je prenesen sa portala Telegraf i Večernje novosti.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track