FUNKCIONER SNS VREĐAO TOMANOVIĆA, BEOGRADSKI ADVOKATI STALI U ODBRANU KOLEGE: Uvrede ispod svakog civilizacijskog nivoa pokazuju da smo daleko od od demokratskog društva!
Foto: Marina Lopičić

FUNKCIONER SNS VREĐAO TOMANOVIĆA, BEOGRADSKI ADVOKATI STALI U ODBRANU KOLEGE: Uvrede ispod svakog civilizacijskog nivoa pokazuju da smo daleko od od demokratskog društva!

Društvo -

Povodom javno izrečenih uvreda koje je potpredsednik SNS Milenko Jovanov izneo u sredu na račun advokata Zdenka Tomanovića reagovala je i Advokatska komora Beograda, ukazavši javnosti da ovo nije prvi put da Jovanov "na bezobziran način vređa građane".

Kako je, uz čestitke kolegi Tomanoviću na odbrani klijenta Miroslava Miškovića, navedeno u saopštenju koje potpisuje predsednik AKB Vladimir Gajić, "takav politički stil koji je ispod svakog civilizacijskog nivoa u javnom govoru samo doprinosi ocenama da je nase društvo još daleko od demokratskog".

Podsetimo, Jovanov je, povodom izjave Tomanovića da je očekivao oslobađanje svog klijenta, istakao da Mišković nije oslobođen, već je odlukom suda predmet njegovog kriminala vraćen na prvostepeni postupak.

"Zdenko Tomanović, tajkunsko čedo, poznat je po tome što bi za 500 evra uradio bilo šta, a ne samo lagao i obasipao građane tajkunskim fantazijama", naveo je Jovanov dodajući da bi se "Tomanović za dodatnih 500 evra pojavio na bilo kojoj televiziji i bez problema pričao kako je rođen na Marsu", što je AKB danas oštro osudila.

Tomanović je ranije istakao da je očekivao da Apelacioni sud ukine osuđujuću presudu njegovom klijentu, kao i da "potvrđivanje oslobađajuće presude u odnosu na takozvanu aferu "putarska preduzeća" pokazuje da je proces protiv Miškovića, kako smatra, bio politički motivisan.

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Tragedija u Kraljevu! Pretio da će bombom razneti svoje ukućane i policiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track