MUP ZAPOŠLJAVA 150 NOVIH OFICIRA: Diplomci sa policijske akademije dobili rešenja, počinju od ponedeljka
Foto: Nebojša Mandić

novi ljudi

MUP ZAPOŠLJAVA 150 NOVIH OFICIRA: Diplomci sa policijske akademije dobili rešenja, počinju od ponedeljka

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je danas rešenja za prijem u radni odnos 150 diplomaca Kriminalističko-policijske akademije (KPA), koji će već od ponedeljka početi da rade, saopšteno je danas iz MUP.

Stefanović je istakao da je posao u MUP od početka godine dobilo oko 260 diplomaca KPA i najavio da će takva praksa biti nastavljena i u budućnosti.

Novoprimljenim oficirima policije on je poručio da od njih očekuje da nastave da stalno rade na sebi i da unapređuju znanja i veštine.

"Očekujem od vas da budete ispravni policajci, da poštujete zakon i da se trudite da vam dan ne prođe samo da bi prošao i da bi ste primili platu, već da u interakciji sa građanima pokažete da vam je iskreno stalo do ljudi", istakao je Stefanović.

Kako je naglasio, to mnogo govori o policajcu koji obavlja svoju dužnost, bez obzira u kojoj organizacionoj jedinici je zaposlen.

„To govori o nama, o tome kakvi smo mi kao Ministarstvo i zato uvek imajte na umu da ste vi lice države. Policajac, vojnik, lekar, nastavnik ili učitelj za sve građane predstavljaju lice države“, poručio je Stefanović.

(Kurir.rs/Fonet)

Foto Nebojša Mandić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track