(VIDEO) ŠOK! PROFESOR JEVTIĆ TVRDI: Naser Orić nije kriv, krivi smo mi! MUSLIMANI NISU KRIVI NI KAD UBIJAJU, ZNA SE KO JE JEDINI KRIVAC
Foto: Printscreen Youtube

PROFESOR FPN U BEOGRADU

(VIDEO) ŠOK! PROFESOR JEVTIĆ TVRDI: Naser Orić nije kriv, krivi smo mi! MUSLIMANI NISU KRIVI NI KAD UBIJAJU, ZNA SE KO JE JEDINI KRIVAC

Društvo -

Profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu dr Miroljub Jevtić izjavio je da su za sve krive SAD a da muslimani nemaju nikakvu krivicu.

"Jedini pravi krivac za sve su SAD, muslimani nemaju apsolutno nikakvu krivicu. To je jedno, poštovanja dostojno, stado. Čak i kad ubijaju ljude nisu krivi. Za sve su krivi Amerikanci i Zapad zato što su potpuno poludeli", rekao je profesor Jevtić.

Prema njegovim rečima muslimani nizašta nisu krivi.

"Ni Naser Orić nije kriv za ovo što se desilo, da li ste me razumeli. Krivi smo mi, na mikroplanu, što nam je uopšte pala ideja da sa čovekom koji se zove Naser Orić možemo da živimo u istoj državi. Krivi su oni koji su napravili Jugoslaviju. Jer svako ko ovo zna, znao je da to mora da se desi, i da će se desiti opet", rekao je jevtić u intervjuu za Balkan info.

DEO GDE PROFESOR JEVTIĆ GOVORI O TOME MOŽETE POGLEDATI U DELU OD 30:50 DO 32:02

Kurir.rs

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo kakvog je zločinca oslodio sud u BiH!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track