Najnovije vesti

UBICE DECE I TRUDNICA DO KRAJA ŽIVOTA SMESTITI IZA REŠETAKA: U Srbiji počelo potpisivanje peticije za uvođenje kazne doživotnog zatvora!
Foto: Zorana Jevtić

inicijativa fondacije tijane jurić

UBICE DECE I TRUDNICA DO KRAJA ŽIVOTA SMESTITI IZA REŠETAKA: U Srbiji počelo potpisivanje peticije za uvođenje kazne doživotnog zatvora!

Društvo

U Srbiji je jutros počelo prikupljanje potpisa kojima građani Srbije mogu da daju podršku inicijativi Fondacije Tijana Jurić da se uvede kazna doživotnog zatvora.

Formulari mogu da se potpišu na štandovima postavljenim na najprometnijim lokacijama u više od 40 gradova i mesta do 29. oktobra.

Inicijativu Fondacije Tijana Jurić da se u Krivični zakonik uvede nova sankcija za počinioce najtežih oblika teških krivičnih dela, kakva su ubistvo deteta, maloletnika ili trudne žene, prethodnih dana je putem društvenih mreža podržao izuzetno veliki broj ljudi iz svih krajeva Srbije.

Cilj je da sakupimo 500.000 potpisa, bez obzira što ima i onih koji nisu optimisti i koji kažu da to nije moguće.

Verujemo da odgovorni građani naše zemlje, roditelji pre svega, nemaju dilemu da li treba načiniti ovako važan korak u pravcu veće bezbednosti naše dece, rekao je Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić.

Kurir.rs/Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Majka Zorana Marjanovića pobegla od novinara!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...