(FOTO) RODITELJI BEZ BRIGE, TIRŠOVA RADI NORMALNO: Počela rekonstrukcija fasade dečije bolnice
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

radovi neće ometati redovan rad bolnice

(FOTO) RODITELJI BEZ BRIGE, TIRŠOVA RADI NORMALNO: Počela rekonstrukcija fasade dečije bolnice

Društvo -

BEOGRAD - U Beogradu je danas počela rekonstrukcija fasade Univerzitetske dečije bolnice u Trišovoj ulici, izjavio je direkor Zoran Radojičić i naveo da radovi neće ometati redovan rad bolnice.

"Poslali smo pismo roditeljima u kojem smo ih obavestili o radovima, roditelji zaista imaju razumevanja, jer znaju da radimo jednu dobru stvar", rekao je Radojičić.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Prema njegovim rečima, operacije će se odvijati normalno, a bolnica će dežurati po istom rasporedu kao i dosad. On je kazao da bi radovi na fasadi trbalo da traju tri meseca i da koštaju izmedju 450.000 i 500.000 evra.

U maju 2015. godine obrušio se deo fasade kod ulaza u Dečju bolnicu. Tada niko nije bio povređen ali, prema rečima Radojičića, svi su se zabrinuli za bezbednost.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Na prvom mestu je bezbednost klinike, da se tako nešto ne ponovi u budućnosti", rekao je direktor bolnice i najavio da će posle rekonstrukcije fasade, u bolnicu stići nova oprema a da će onda početi radovi u ambantama. "Tender za kupovinu više od 100 aparata već je krenuo", rekao je Radojičić.

(Kurir.rs/Beta/RTS/Foto: Tanjug/Zoran Žestić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track