PRIZNANJE ZA IZUZETNE ZASLUGE I REZULTATE: Odlikovano 49 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije
Foto: Fonet

Odgovorno na dužnosti

PRIZNANJE ZA IZUZETNE ZASLUGE I REZULTATE: Odlikovano 49 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Društvo -

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je 49 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije za izuzetne zasluge i rezultate pokazane u obavljanju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti Republike Srbije, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Vučić je za izuzetne zasluge i postignute rezultate u oblasti odbrane i bezbednosti Republike Srbije odlikovao 17 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Zlatnom medaljom za zasluge odlikovao je pukovinka Slađana Ristića, a još 16 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije dobilo je srebrne medalje za zasluge.

Za zasluge i izuzetne rezultate pokazane u obavljanju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti Republike Srbije Vučić je odlikovao 32 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Zlatnom medaljom za revnosnu službu odlikovani su kapetan bojnog broda Petar Bošković i potpukovnik Dejan Živković, a srebrnu medalju za revnosnu službu dobilo je 30 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Fonet/Aleksandar Levajković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track