16 GODINA I 17 RAZLOGA ZA SLAVLJE: Ninamedia proslavila rođendan
Foto: Promo

16 GODINA I 17 RAZLOGA ZA SLAVLJE: Ninamedia proslavila rođendan

Društvo -

Kompanija ,,Ninamedia“ obeležila je 16. godinu uspešnog poslovanja tradicionalnom proslavom za sve klijente, saradnike i prijatelje u četvrtak, 30. novembra, u Beogradskom restoranu ,,Topčiderac“.

Nakon 16 godina neprestanog napredovanja, usavršavanja i rasta, ,,Ninamedia“ ostaje lider u praćenju, analizi i distribuciji medijskih sadržaja u Srbiji i regionu, što potvrđuju milionski broj kliping usluga, hiljade medijskih analiza, stotine istraživanja, prevoda, produkcijskih usluga.

foto: Promo

Za nama je 365 dana i noći u kojima su zaposleni kompanije ,,Ninamedia“ uporno istraživali, posvećeno tragali, prenosili važne vesti i tako stvarali potpunu sliku u kojoj bi svaki klijent prepoznao svoj uspeh.

foto: Promo

Osim statističkih podataka u prilog tome govori i sve veći broj klijenata koje ova kompanija okuplja na rođendanskoj proslavi, iz godine u godinu.

foto: Promo

Osnivač i direktor kompanije ,,Ninamedia“, Dragan Radić, najavio je i da će od Nove godine ova firma promeniti adresu u Novom Sadu, gde će u novoj zgradi sticati nove, a okupljati stare prijatelje: ,,U uzbuljivoj poslovnoj godini koja je za nama, dogodila nam se još jedna značajna promena, na koju smo ponosni. ,,Ninamedia“ sledeću godinu započinje u svojoj novoj poslovnoj zgradi – zato kažemo da u ovoj 16. godini imamo 17 razloga za slavlje.“

foto: Promo

Do ranih jutarnjih sati više stotina gostiju uživalo je u sjajnoj atmosferi uz muziku Harisa Džinovića i benda ,,Talasna dužina“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track