SAHRANJEN SIN ŽIKE I ANE TODOROVIĆ: Mali Dejane, mirno spavaj s anđelima
Foto: Dado Đilas

Tuga do neba: Žika i Ana Todorović sahranili sina jedinca

SAHRANJEN SIN ŽIKE I ANE TODOROVIĆ: Mali Dejane, mirno spavaj s anđelima

Društvo -

I kamen bi zaplakao: Na Novom groblju u Beogradu juče je održan ispraćaj za kremaciju jedinca slavnog glumca koji je iznenada preminuo pre pet dana

Trogodišnjem Dejanu, sinu poznatog srpskog glumca Srđana Žike Todorovića (52) i njegove supruge Ane, koji je iznenada preminuo u sredu uveče, poslednje zbogom juče su uputili njegovi neutešni roditelji i porodica, kao i stotinak ljudi.

Dejan Todorović 2014-2017, foto: Dado Đilas

Na Novom groblju u Beogradu održan je ispraćaj za kremaciju, a Žiki i Ani reči utehe pružili su Srđan i Goran Đoković, Branka Pujić, Eva Ras, Andrija Kuzmanović i drugi. Da podrže kolegu u najtežim danima, zajedno su stigli njegovi drugari s klase Dragan Bjelogrlić, Dragan Petrović Pele, Anica Dobra i Nataša Ninković.

Nesrećni roditelji malog Dejana držali su se dostojanstveno, pokušavajući da budu jaki u crnim danima za porodicu Todorović.

- Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu da prestanem da plačem, jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život! Sve što smo imali. Nikakva bolest, ništa tu nije bilo. Doktori kažu iznenadna smrt - rekla je za Kurir Ana Todorović.

1 / 7 Foto: Vladimir Šporčić

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve mi je drugačije, sve mi je novo. Nema više izlazaka, nema više zezanja, odgovornost je mnogo veća - rekao je tada Todorović.

Urna u Aleji velikana

BIĆE PORED DEDA BORE

Urna malog Dejana biće za desetak dana položena pored njegovog dede Bore Todorovića. S obzirom na to da dečakov slavni deda leži u Aleji velikana, za to je potrebno da se sačeka odobrenje Grada Beograda.

Kurir / E.K.

Foto: Vladimir Šporčić, Dado Đilas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja