AGENCIJA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE BIRA DIREKTORA: Ovo su imena 9 kandidata, deseti nije dozvolio da mu otkriju identitet!
Foto: Stefan Jokić

kO JE UŠAO U UŽI IZBOR

AGENCIJA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE BIRA DIREKTORA: Ovo su imena 9 kandidata, deseti nije dozvolio da mu otkriju identitet!

Društvo -

BEOGRAD - Članovi odbora Agencije za borbu protiv korupcije obavili su razgovor sa svih deset kandidata za direktora agencije, a na narednoj sednici razgovaraće sa kandidatima koji su ušli u najuži izbor.

Navodi se da je na jučerašnjoj sednici Odbora Agencije Konkursna komisija izvestila to telo o svom radu.

foto: Printscreen/Google Maps

Od deset kandidata koji su juče došli na razgovor, njih devetoro je dalo saglasnost da se njihova imena i biografije objave na sajtu Agencije, dok jedan kandidat nije bio saglasan.

Kandidati za direktora Agencija čija su imena i biografije objavljeni na sajtu su Željko Ivanji, Violeta Denić, Slavko Davitković, Lazar Đurović, Gordana Božilović Petrović, Dragutin Radosavljević, Dragan Sikimić, Dragan Dragićević i Dejan Damnjanović.

Agencija saopštava da će Odbor, na narednoj sednici koja će biti naknadno zakazana, obaviti razgovor sa kandidatima koji su ušli u najuži izbor.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Stefan Jokić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV) VOZAČI, PAZITE SE! Ovo su 33 lokacije na kojima vas vrebaju nove kamere!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track