DIREKTOR EPS: Stojanović će biti smenjen zbog nepristojnog posta na Fejsbuku!
Foto: Aleksandar Jovanović

REAGOVANJE

DIREKTOR EPS: Stojanović će biti smenjen zbog nepristojnog posta na Fejsbuku!

Društvo -

Direktor EPS-a Milorad Grčić potvrdio je da će direktor knjaževačke Elektrodistribucije Predrag Stojanović biti smenjen zbog nedoličnog posta na Fejsbuku.

Naime, Stojanović je na svom Fejsbuk profilu objavio neprikladnu fotografiju muškarca i žene uz komentar da je „raspisan konkurs u Elektrodistribuciji Knjaževac za hitan prijem koleginica za rad na visini”.

foto: Facebook

Stojanović je kasnije tog dana spornu fotografiju izbirsao, a onda i uputio izvinjenje.

"Ovim putem želim da se izvinim Ženskoj odborničkoj mreži Skupštine opštine Knjaževac i svim drugim ženama. Žao mi je što je pogrešno protumačena šala objavljena na mom ličnom fejsbuk profilu, koja je inače bila namenjena samo mojim prijateljima i to uglavnom zaposlenim u Elektroprivredi. Spornu sliku mi je prosledio jedan od mojih elektromontera za vreme trajanja predpraznične zabave u hotelu Timok i bila je namenjena mojim prijateljima elektromonterima, a da je nisu svi protumacili kao seksističku, kako je vi nazivate u saopštenju, dokaz je to što je sliku lajkovalo i nekoliko koleginica i prijateljica. Svako normalan zna da u elektrodistribucijama nema žena elektromontera što je dovoljan dokaz da su sporna slika i “oglas” šala", istakao je Stojanović.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track