MINISTARSTVO ZA RAD NAGRADILO NAJBOLJE: Za 100 radnika po 10.000 dinara!
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

uspeh i kolegijalnost

MINISTARSTVO ZA RAD NAGRADILO NAJBOLJE: Za 100 radnika po 10.000 dinara!

Društvo -

BEOGRAD - Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Udruženje osiguravača Srbije proglasili su danas 100 najboljih radnika u svakoj od oblasti u nadležnosti Ministarstva i dodeli im novčane nagrade u vrednosti od 10.000 dinara.

Zoran Đorđević, ministar za rad, istakao je da su nagrađeni oni zaposleni koje su rukovodioci predložili i prepoznali da su zaslužni za uspeh u Ministarstvu. Prema njegovim rečima, uspeh nije bio jedino merilo za dobijanje nagrade, već i kolegijalnost, ali i način na koji su pristupali poslu.

Podsetio je da su zaposlenima u Ministarstvu povećane plate od pet do 10 odsto, navodeći da se nada da će njihova plata u naredom periodu biti veća.

foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Istakao je da se zaposleni u njegovom Ministarstvu susreću sa brojnim problemima od reorganizacije, sistematizacije, broja ljudi, dodajući da, mimo visine plate, zaposleni se najviše žale da im fale kadrovi.

"Oni očekuju našu podršku, naš zadatak je da im omogućimo što bolje uslove u radu i da sve ono što im nestostaje nadomestimo", rekao je Djorđević.

Duško Jovanović, generalni sekretar Udruženja osiguravača, kaže da ta organizacija ima dobru saradnju sa Ministarstvom, ali i sa drugim ministarstvima.

S obzirom da je industrija osiguranja u velikom razvoju, ističe Jovanović, namera je da se deo profita Udruženja osiguravača i kompletne industrije osiguranja podeli sa nekoliko ministarstva i sa onima kojima je taj novac najpotrebniji.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: EKSKLUZIVNA ISPOVEST ZATVORENIKA! Zašto su poslednji dani ubice iz Rakovice ledili krv u žilama cimerima iz CZ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track