ISTRAGA ZBOG PRETNJI NOVINARU KURIRA: Čeda Jovanović saslušan u policiji!
Foto: Fonet

Proces

ISTRAGA ZBOG PRETNJI NOVINARU KURIRA: Čeda Jovanović saslušan u policiji!

Društvo -

Čedomir Jovanović je pretio našem novinaru tražeći od njega da mu pošalje kućnu adresu kako bi došao da, kako je rekao, „raščiste neke stvari, ili poslao nekog po njega“. Dok je to tražio, sve vreme je govorio kako će mu „polomiti pi.ku“

Lider Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović juče je saslušan u policiji zbog brutalnih pretnji koje je uputio novinaru Kurira Bobanu Karoviću, nakon objavljivanja teksta u kojem se govorilo o vezama Jovanovića sa „zemunskim klanom“.

- Jovanović je bio u policijskoj stanici na Novom Beogradu, a izveštaj s policijskog saslušanja biće poslat u tužilaštvo, koje će odlučiti da li će protiv njega biti pokrenut krivični postupak - kaže naš izvor.

Podsetimo, Čedomir Jovanović je pretio našem novinaru tražeći od njega da mu pošalje kućnu adresu kako bi došao da, kako je rekao, „raščiste neke stvari, ili poslao nekog po njega“. Dok je to tražio, sve vreme je govorio kako će mu „polomiti pi.ku“.

Razlog za ovo agresivno i nedopustivo bahato ponašanje političara je to što je Kurir preneo izjavu Mihajla Ulemeka, strica Milorada Ulemeka Legije, koji je opisao odnos Jovanovića s pripadnicima zloglasnog „zemunskog klana“. On je tvrdio da je lično viđao Jovanovića u kući pokojnog Dušana Spasojevića u Šilerovoj ulici u Zemunu. Upravo zbog toga s Jovanovićem je kontaktirano SMS porukom, ali umesto odgovora dobijene su pretnje i uvrede.

Pošto su pretnje prijavljene policiji, Jovanović je saopštio da broj telefona s kog su upućene uvrede i pretnje nikad nije koristio i da nema veze s njim.

Kurir / S. S.

Foto: Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI ! SRBIJA U EU 2025.GODINE! Evo koje uslove za to mora da ispuni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track