DOBRO SE OBUCITE: Danas hladno sa snegom i kišom, najviše od 2 do 5 stepeni
Foto: Shutterstock

Vremenska prognoza

DOBRO SE OBUCITE: Danas hladno sa snegom i kišom, najviše od 2 do 5 stepeni

Društvo -

BEOGRAD - U Srbiji će danas biti hladno jutro sa slabim i umerenim mrazem, a tokom dana pretežno oblacno, mestimično sa snegom, a u severozapadnim krajevima i kišom.

Padavine ce biti sporadične i slabog intenziteta. Vetar slab, južnih smerova u skretanju na severni, a jutarnja temperatura od -8 do 0 stepeni, a najvisa dnevna od 1 do 5 stepeni, saopštio je RHMZ.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

U Beogradu će biti pretežno oblačno i veći deo dana suvo uz mogućnost kratkotrajnog snega ili susnežice. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće -2, a najvisa dnevna 2 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. januara, narednih dana u jutarnjim satima slab i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama reka magla, koja ce se ponegde zadrzati i duze tokom dana, izuzev u kosavskom podrucju gde ce od cetvrtka do nedelje duvati umeren i jak jugoistocni vetar.

U sredu u vecini krajeva zadrzavanje magle i niske oblacnosti veci deo dana, a zatim malo i umereno oblacno, bez padavina, sa dnevnom temperaturom oko i malo iznad proseka za ovo doba godine.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Shutterstock/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track