NADA MACURA PROGOVORILA O RASKIDU SA DEČKOM: Otkrila zbog čega je veza pukla, pa mu dala i lekarski savet!
Foto: Zorana Jevtić

ne mogu da je osvoje tako lako

NADA MACURA PROGOVORILA O RASKIDU SA DEČKOM: Otkrila zbog čega je veza pukla, pa mu dala i lekarski savet!

Društvo -

BEOGRAD - Portparolka Hitne pomoći i jedna od najpoznatijih doktorki u Srbiji, Nada Macura rastala se sa svojim partnerom, ali je nakon raskida rekla da ne pati.

"Celu Srbiju sam kao uzdrmala zbog toga. Ne vidim razlog da se ljudi plaše za mene. Niti sam depresivna, to se završilo, stavljena je tačka. Više se ne viđamo, neka bude živ i zdrav, kao i ja. Neka nađe on nekoga ko mu je srodniji od mene, možda već i jeste, ne znam nisam baš toliko zadirala u njegov privatni život", rekla je nada u emisiji Ekskluziv.

Ona tvrdi da muškarcima nije lako dok je osvajaju.

"Muškarce sam gledala samo kao poslovne partnere, ne dajući sebi pravo da mi neko skrene misli nekim gestom, položajem, hodom. Mene neobične situacije privlače", otkrila je Macura i dodala da udvarači koriste to što je slobodna.

Nada kaže da zna da nije bila u mogućnosti da zadrži tu vezi, ali joj je drago što se to desilo, i tvrdi da ne boluje zbog raskida, da nikada nije bila u depresiji i da je jako srećna žena.

"Uopšte ne bolujem, ja sam srećan žena, nikada nisam bila u depresiji. Meni je karijera na prvom mestu, ja želim uspeh", odlučna je Nada.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

#EspresoTviter: Nada Macura čita tvitove o sebi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track