Idealno mesto za stanovanje
Foto: Promo

Tamiš Kapija

Idealno mesto za stanovanje

Društvo -

U životu svakodnevno donosimo razne odluke kada je reč o izboru fakulteta, budućeg zanimanja ili promene posla. Svaka od njih u velikoj meri utiče na dalji tok našeg života. Međutim, odluka koja nam je možda najvažnija u životu, pored izbora životnog partnera, svakako je izbor mesta na kome ćemo stanovati.

Kako danas kupiti stan po pristupačnoj ceni, ne tako udaljenom od samog centra Beograda, a da je opet reč o kvalitetnom i novom objektu, pitanja su na koja često nismo imali pozitivan odgovor. Bar ne do sada.

foto: Promo

Stambeno-poslovni objekat Tamiš Kapija predstavlja pravu oazu tik uz reku, a na samo 20 minuta vožnje od strogog centra prestonice. Budite se svakog jutra u prostranom stanu sa pogledom na reku Tamiš, u Pančevu, nadomak Beograda, u kompleksu koji će zadovoljiti sve vaše svakodnevne potrebe.

Ovaj kompleks vam pruža sve na jednom mestu. Ukoliko ste ljubitelj zdravog života, u neposrednoj blizini samog objekta nalazi se teretana i kros fit centar, dok večernje ili jutarnje sate možete provoditi uz samu obalu reke – bez obzira da li volite džoging ili samo laganu šetnju. U okviru Tamiš Kapije nalazi se i pošta, bakomat i banka, kao i kafići, supermarket i zona za relaksaciju. Nedavno otvoreno dečije igralište omogućiće i vašim mališanima pravo mesto za svakodnevnu igru i druženje, čime ćete obezbediti njihovo srećno odrastanje van gradskog asfalta i gužve, a opet dovoljno blizu svim važnim kulturnim i obrazovnim dešavanjima u Beogradu.

Stambeno-poslovni kompleks Tamiš Kapija nudi i odlične poslovne kapacitete koji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. U ponudi su poslovni prostori različitih površina i struktura, lokali namenjeni maloprodajnim i uslužnim delatnostima, pa tako i svoje poslovanje možete preseliti tik uz vaš dom i time upotpuniti svoju životnu priču.

foto: Promo

Pored toga što zadovoljava potrebe svojih stanara i obezbeđuje potpunu ugodnost života dodatnim sadržajima, Tamiš Kapija nudi neverovatan izbor luksuznih i savremeno opremljenih stanova – od onih za samce do onih sa višečlanim porodicama i to po izuzetnoj ceni od 700 evra po kvadratu. Odluka o kupovini stana se možda ne donosi jednostavno, ali Tamiš Kapija je kompleks u kome ne kupujete samo stan, već svoj dom.

Sve ovo je dovoljan razlog da ne propustite priliku da baš danas bude pravi i dobar dan za novi stan! Više informacija možete pronaći na sajtu www.tamiskapija.com ili putem telefona 011/3539-578.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track