TAMIŠ KAPIJA: Vaš novi život na samo 20 minuta od Beograda
Foto: Promo

TAMIŠ KAPIJA: Vaš novi život na samo 20 minuta od Beograda

Društvo -

Prostor na samo dvadesetak minuta vožnje od centra Beograda nudi idealne uslove za sve koji se odluče da žive u njemu

Cene nekretnina u glavnom gradu Srbije često umeju da budu nedostupne, pogotovo za mlade, ali ako se odmaknu makar malo od prestonice, kupci mogu da biraju stanove čija je cena neuporedivo niža. Kada se ukrste svi parametri, i oni geografski i oni ekonomski, postaje sasvim jasno zašto se baš Pančevo izdvaja kao nova vruća zona za kupovinu nekretnina. Naime, na manje od 20 minuta vožnje od centra glavnog grada Srbije, u Pančevu se mogu naći stanovi i za 700 evra po kvadratnom metru (oko 120 evra rata kredita u odabranoj banci), a troškovi poput grejanja, vode i struje su neuporedivo manji od beogradskih.

  • 14 kilometara je Tamiš Kapija udaljena od Beograda
  • 276 stanova se nalazi u kompleksu
  • Kvadratni metar je 700 evra

​​​​​​​

  • Obezbeđen parking

​​​​​​​

  • Odlična povezanost s Beogradom, direktne linije idu na 15 minuta

Kada se uzmu u obzir tako niski troškovi života, blizina Beograda, ali i da Pančevo ima 27 škola, brojne sportske objekte, bazene, vrtiće, ambulante, tržne centre i biblioteke, ovaj vojvođanski grad postaje logičan izbor za sve one koji se odlučuju za pametnu kupovinu nekretnina.

Kompleks u Pančevu koji nudi moderan koncept stanovanja, prilagođen potrebama savremenog života je Tamiš Kapija, smešten na obali reke Tamiš, na samo 20 minuta vožnje od strogog centra srpske prestonice.

foto: Promo

U ponudi ovog stambeno-poslovnog kompleksa je veliki izbor luksuznih i savremeno opremljenih stanova – od jednosobnih do onih namenjenih višečlanim porodicama i to po izuzetnoj ceni od 700 evra po metru kvadratnom. U okviru kompleksa Tamiš Kapija nalaze se i pošta, bakomat i banka, kao i kafići, supermarket i zona za relaksaciju, a nedavno otvoreno dečije igralište zadovoljiće svakodnevnu potrebu najmlađih za igrom i druženjem.

foto: Promo

Tamiš Kapija nudi i odlične poslovne prostore koji su smešteni u prizemlju i na prvom spratu. U okviru ponude ovog poslovno-stambenog kompleksa nalaze se i lokali različitih površina i struktura, namenjeni maloprodajnim i uslužnim delatnostima, što je idealno za one koji vole da svoje poslovanje vežu za mesto stanovanja.

Iskoristite priliku da započnete svoj novi život baš u Tamiš Kapiji. Neka danas bude dobar dan za novi stan. Više informacija o samom kompleksu možete videti na www.tamiskapija.com ili dobiti putem telefona 011/3539-578.

(Promo - Tekst /Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track