A MISLILI SMO DA NE MOŽE GORE... Meteorolozi za danas najavljuju ledenu kišu, polediće širom Srbije
Foto: AP

Vremenska prognoza

A MISLILI SMO DA NE MOŽE GORE... Meteorolozi za danas najavljuju ledenu kišu, polediće širom Srbije

Društvo -

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će sutra na severu i istoku biti ledeni dani sa temperaturom od -8 do 0 stepeni.

foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Upozorava se i da će danas u većini krajeva, a u subotu uglavnom na severu i istoku padati kiša koja će se mestimicno lediti na tlu.

SRBIJA OKOVANA SNEGOM I MRAZOM! Večeras nam stiže LEDENA KIŠA! NAPOLJE SAMO AKO MORATE!

Prema prognozi, sutra će u Srbiji biti pretežno oblačno i toplije sa kišom koja će se mestimično lediti na tlu, samo ujutru i pre podne na severu, a u Timočkoj Krajini i u višim planinskim predelima tokom dana sa snegom.

foto: Printscreen/RHMZ

Vetar slab i umeren, u košavskom podrucju jak, na jugu Banata i u donjem Podunavlju i olujni, južni i jugoistočni, uveče na severu u skretanju na severoistočni pravac. Jutarnja temperatura od - 8 do -2 , a najvisa dnevna od -2 na severu i u Timočkoj Krajini do 7 stepeni na jugu.

U Beogradu će sutra biti pretežno oblačno, ujutru sa snegom, tokom dana sa kišom koja ce se u pojedinim delovima grada lediti na tlu.

foto: Printscreen/RHMZ

Vetar slab i umeren, pre podne povremeno i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće od -7 do -5, a najviša dnevna oko nula stepeni.

LEDENO DOBA! SIBIRSKO JUTRO U SRBIJI: Od danas pa do nedelje CRVENI meteoalarm! Posle debelog minusa preti LEDENA KIŠA!

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 9. marta, u subotu i nedelju biće umereno do potpuno oblačno mestimično sa kišom, susnežicom i snegom, kiša će se u subotu ujutru mestimično lediti na tlu, uglavnom na severu i istoku.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

U ponedeljak veći deo dana pretežno sunčano i toplije, krajem dana novo naoblačenje sa kišom sa jugozapada. U nedelju i ponedeljak u košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom. Od utorka promenljivo oblačno i toplije u pojedinim danima sa kišom uglavnom slabog intenziteta.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

​Antiklisko: Budite bezbedni i na ledu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track