POMOZIMO RADOJU U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI: Želi da nauči svog sina fudbalu, ali je ozbiljno bolestan i treba mu pomoć
Foto: Privatna arhiva

srbijo pomozi

POMOZIMO RADOJU U NAJVAŽNIJOJ UTAKMICI: Želi da nauči svog sina fudbalu, ali je ozbiljno bolestan i treba mu pomoć

Društvo -

Nakon teške sportske povrede i skidanja gipsa, Radoje Maksimović (1985) je primetio promenu na mladežu koji se nalazio na levoj nozi. Marta 2017. godine mladež je uklonjen i tada je ustanovljeno da je u pitanju maligni melanom.

Ubrzo je usledila prva operacija na kojoj su uklonjene dve limfne žlezde koje su metastazirale. Slede svakodnevne kontrole, pregledi i analize koje su ukazivale da se podmukla bolest povukla. Međutim, u januaru 2018. godine, na redovnom pregledu, ultrazvukom je utrvrđeno da postoji nekoliko čvorića u predelu prepona.

foto: Privatna arhiva

Zatim sledi još jedan operativni zahvat na kom je uklonjeno pet limfnih čvorova u preponi i dva u stomaku koji su metastazirali. Radoja čekaju terapije koje su neophodne za njegovo ozdravljenje. Predstoje mu terapije koje će se primenjivati na svakih petnaest dana, narednih godinu dana.

Radoje je veliki zaljubljenik u fudbal, koji i danas trenira, otac, suprug. Želi da svog sina nauči prvim fudbalskim koracima, da ga baš on prvog dana odvede u školu, da mu pomogne oko prvog domaćeg zadatka i da ga baš on sačeka prvi put kada se kasno vrati iz grada.

foto: Privatna arhiva

Radoje je uvek igrao za tim, ali u ovoj utakmici će mu trebati dodatni vetar u leđa. Trebaće mu pomoć svih nas, trebaće mu još igrača, jer protiv ovako surovog protivnika nikada nije igrao, i nikada ishod meča nije bio ovako bitan.

Pomozimo Radoju! Upišimo 460 i pošaljimo SMS na 3030. Njemu možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka

http://www.budihuman.rs/ edonate/sr?user_id=460

Da Radoje dobije životnu bitku! Budimo humani!

Uplati na račune:

Dinarski: 160-496093-68

Devizni: 00-540-0002564.2

IBAN broj: RS35160005400002564292

(Kurir.rs)

Foto Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track