Najnovije vesti

(FOTO) RASIM SE KAO GOST U ŽIKINOJ ŠARENICI PROŠETAO NOVIM PAZAROM, PA SE PRISETIO I DETINJSTVA: Ministar probao mantije, pokazao kako se sprema kafa na žaru i gde je kao mali prepravljao svoje cipele!
Foto: Printscreen

Ovakvog ministra niste upoznali

(FOTO) RASIM SE KAO GOST U ŽIKINOJ ŠARENICI PROŠETAO NOVIM PAZAROM, PA SE PRISETIO I DETINJSTVA: Ministar probao mantije, pokazao kako se sprema kafa na žaru i gde je kao mali prepravljao svoje cipele!

Društvo
15:21h

BEOGRAD/NOVI PAZAR - Žikina Šarenica, popularna TV emisija koju uređuje i vodi Živorad Žika Nikolić, predstavila nam je ministra trgovine Rasima Ljajića u potpuno novom svetlu.

foto: print screen

Ljajić je Žikinu Šarenicu proveo kroz rodni Novi Pazar i tom prilikom se prisetio i svog detinjstva...

"Krećemo sa zamišljene linije koja razvdaja stari i novi deo Novog Pazara i krećemo se ka staroj čuvenoj čaršiji, a onda ćemo da vidimo kako se grad menjao vremenom i kako imamo novi moderniji Novi Pazar", rekao je Rasim u stilu pravog turističkog vodiča, a kako i ne bi kada je i ministar turizma!

foto: Print Screen

Šetnju i pokazivanje znamenitosti, Ljajić je započeo otkrivši gledaocima Šarenice kako se sprema čuvena kafa na žaru, pazarski običaj koji se čuva i neguje već vekovima.

foto: pritn screen

"Za ovu kafu me vežu uspomene iz detinjstva kada smo kao deca sedeli ispred i tu gledali prolaznike, komentarisali i pomalo ogovarali i moje impresije su vezane za te detalje iz mladosti", otkrio je Rasim i potom krenuo ka obućarskoj radnji u Staroj čaršiji koja odoleva zubu vremena.

foto: Printscreen

Ministar kaže i da je jedino u tu radnju donosio da prepravlja svoje cipele. "Ovo je bilo mesto na koje smo dolazili posle utakmica da komentarišemo kako je bilo", dodao je ministar.

foto: print screen

Ljajić je potom gledaoce "poveo" u poznatu pekaru koja je simbol pazarske Stare čaršije i probao čuvene mantije, zaštitni znak Novog Pazara.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ĐINĐIĆ BIO KOD LEGIJE NA SLAVI ŠEST MESECI PRE UBISTVA?! Komandant Žandarmerije ispričao nepoznate detalje koji su prethodili atentatu!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...