ŠOKANTNO! DR PAVLOVIĆ TVRDI: Milan me je pitao o masturbaciji, pa snimao razgovor!
Foto: Privatna arhiva

ne stišava se bura oko studenta medicine

ŠOKANTNO! DR PAVLOVIĆ TVRDI: Milan me je pitao o masturbaciji, pa snimao razgovor!

Društvo -

Ne stišava se i dalje bura oko Milana Jevđića studenta medicine o kome već danima priča javnost u Srbiji.

Jedan od onih koji tvrde da su pomagali Milana, doktor Dobrica Pavlović iz Švedske, požalio se da ga je Milan zvao 12. marta i, kako kaže, postavio mu niz "čudnih pitanja".

- Postavio mi je seriju krajnje čudnih i za trenutnu situaciju nevezanih pitanja. Na primer: „Da li mrziš Srbiju?“ i „Da li si me pitao da li masturbiram kad nemam devojku?“ (?) „. Spreman sam na sve i jasno mi je u kom pravcu će priča ići. Jasno mi je da se razgovori snimaju i da će napraviti neku montažu - navodi Pavlović.

On je predhodno saopštio da je Milana finansirao sve do dan pred emisiju „Život priča“.

- Nije trebalo da laže. Ako uračunamo i vanredne pošiljke, on i sada živi od našeg novca, a ako uračunamo sve ono što je otišlo tamo gde nismo planirali, novca bi imao do kraja studiranja. Na njegovu žalost i sramotu, znam da novca nema. Od banke ću zatražiti izvod za period od 2013. godine pa sve do 2018. kako bih dokazao tačno koliko sam mu dao - napisao je Pavlović.

Dala sam mu 30.000 evra, on mi totalno uništio kuću

Javila se i Vesna Popov iz Austrije, koja tvrdi da je mladiću, čija je televizijska ispovest potresla javnost, pet godina mesečno slala po 500 evra!

Prostom računicom, dala mu je 30.000 evra!

foto: Facebook

- Da nije bilo gospodina Pavlovića, ne bih znala da nisam jedina koja je želela da bude humana i pomogne mladom čoveku u nevolji. Ne razmišljajući puno, počela sam finansijski da mu pomažem, što je trajalo ukupno pet godina, sve do februara 2018. godine. Sam mi je rekao da mu je za studije sasvim dovoljno 500 evra, koje je redovno, mesečno, dobijao od mene, a nekad i više, ne računajući razne poklone i pakete koje sam slala. Nisam ga nikad kontrolisala, nisam ga ničim uslovljavala, nisam znala da stanuje kod gospodina Pavlovića besplatno. - napisala je Popovljeva na Fejsbuku.

Prema komentarima i slikama, može se zaključiti da su ona i Milan bili veoma bliski. Poslednji njihov susret se desio 13. februara.

- Razlog njegove iznenadne posete je bio to što sam mu smanjila sumu novca i što sam više puta pokušala da prekinem kontakt s njim. Ugostila sam ga onako kako sam vaspitana. Zauzvrat sam dobila bahato ponašanje: svakodnevno opijanje, krevet uništen crnim vinom, zapušenu WC šolju, zbog koje je intervenisao instalater, što sam, naravno, sama platila - otkrila je Vesna Popov.

foto: Kurir

Kurir / Silvija Slamnig

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Pitali smo Beograđane da li je Milan Jevđić, student medicine koji je rekao da nema šta da jede, prevarant ili ne!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track