EKSKLUZIVNO! UJAK OGORČEN NA STUDENTA MEDICINE KOJI JE PODELIO SRBIJU: Od usta smo odvajali za njega! Osramotio je  našu porodicu
Foto: Printscreen

oGLASIO SE Miloš Jevđić

EKSKLUZIVNO! UJAK OGORČEN NA STUDENTA MEDICINE KOJI JE PODELIO SRBIJU: Od usta smo odvajali za njega! Osramotio je našu porodicu

Društvo -

Miloš Jevđić ne krije razočaranje u sestrića Milana jer je o njihovoj porodici pričao laži, a nije im se javljao šest godina

Dok je Milan bio mali, od usta smo odvajali da bi on imao da jede. Šest godina nam se nije javljao da bi sada o nama na televiziji pričao stvari koje su van pameti. Osramotio je celu porodicu.

Ovo u ekskluzivnom razgovoru za Kurir kaže Miloš Jevđić, ujak 24-godišnjeg studenta medicine Milana Jevđića (prezime uzeo od majke, prim. aut.), koji je sebe predstavio kao sirotog studenta, bez igde ikoga, iako je svakog meseca od dobrotvora, kako oni tvrde, dobijao najmanje 800 evra.

foto: Printscreen Facebook

Njegov ujak Miloš iz ariljskog sela Severovo šokirao se kada je čuo šta priča sestrić koji je kod njega odrastao. - O njemu ništa nismo znali od 2012. Prvo što smo otad čuli o njemu je ono gostovanje u emisiji „Život priča“. Milan nas je osramotio. Ispričao je stvari koje su van pameti: da se tetka devet puta preudavala, da nismo brinuli o majci... Ko god da je to gledao, a zna i njega i mene, čudi se kako je tako nešto mogao da kaže. Stvarno je ispao bezobrazan, a mi smo sve njemu davali. Mi smo ga odgajili, a dok je bio mali, od usta smo odvajali da bi on imao da jede. Želim da zaboravim sve što je pričao ružno o nama u emisiji - kaže Miloš.

Njemu smeta i to što je Milan javno optužio dobrotvore. - Umesto da se, posle svega, izvinio, on je nastavio dalje. Došao je na jutarnje gostovanje i smejao se. Najbolje bi mu bilo da je lepo zahvalio svima koji su mu davali novac i pomogli mu da se otškoluje, a ne što je nastavio sa optužbama. Ipak, sada da me zove i da traži pomoć, opet bih ga primio. Dao bih mu i malinjak, ali njega poljoprivreda i rad očigledno ne interesuju - kaže Miloš.

Vesna Popov iz Austrije i doktor Dobrica Pavlović iz Švedske, koji su Milanu pet godina davali po 500 i po 300 evra, juče su napisali zajedničko pismo . - Milane, u laži su kratke noge! Iako si nas ubedio da smo ti jedini na svetu, a nismo znali jedno za drugo, želeli smo isto i pokušavali da od tebe napravimo čoveka dostojnog poštovanja i ljubavi. Pohlepa, vera u materijalne, a ne moralne vrednosti te je odvela negde gde se ni odrasli ne snalaze najbolje - piše u pismu na Fejsbuku.

S. Slamnig - S. Tomčić

Advokat Radivojević

JEVĐIĆ MOŽE KRIVIČNO DA ODGOVARA

foto: Printscreen

Advokat Aleksandar Radivojević smatra da bi Milan Jevđić mogao krivično da odgovara zbog dovođenja ljudi u zabludu radi materijalne koristi: - Svako dovođenje nekoga u zabludu, iznošenje činjenica koje su lažne su prevara. Da bi postojalo krivično delo prevare, neophodno je da se iz takve radnje dođe do pribavljanja protivpravne koristi i na nečiju štetu. Jevđić može da odgovara samo ukoliko oštećeni podnesu krivičnu prijavu.

Dr Dobrica Pavlović USLOV ZA POMOĆ JE BIO DA DAJE ISPITE

foto: Printscreen

TV Prva se oglasila u vezi sa Milanom Jevđićem i u saopštenju, između ostalog, navela: - Predočeno nam je da je dobijao pomoć od dr Pavlovića, koja je bila uslovljena, u šta smo se i uverili uvidom u prepisku i u ličnom kontaktu novinarke „Život priča“ sa dr Pavlovićem. Reagujući na to, dr Dobrica Pavlović je objavio na Fejsbuku spisak uslova pod kojima je pomogao studenta: 1. položiti ispit, 2. ocena nije bitna, 3. prosek za napredovanje u karijeri je 8, vodi računa o tome, da se kasnije ne kaješ, 4. dati godinu.

Iznenadan poziv

ZVAO UJAKA DA SE RASPITA O NOVINARIMA

foto: Printscreen

Odmah nakon Milanovog gostovanja u emisiji „Život priča“, ekipa Kurira bila je u Severovu, ali tada Milanovi ujaci nisu želeli javno da pričaju. Milan je za našu posetu saznao i odmah se javio ujaku da se raspita. - Milan me nije okrenuo od 2012, a pozvao me je tog dana kada su novinari dolazili. I umesto da, ako je već pozvao, kaže: „Ujače, kako si, nismo se toliko dugo čuli“, on je pitao šta sam razgovarao s novinarima. Uplašio se da li me je neko snimio kako pričam - kaže Miloš.

foto: Kurir

Kurir / S. Slamnig - S. Tomčić

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KAKAV OBRT! STUDENT MILAN ZA KURIR TV: Nikad nisam ni rekao da nemam šta da jedem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track