Najnovije vesti

KURIR S DOBITNIKOM DUPLEKSA U NOVOM SADU: Baranji uz rakiju slavio do zore!
Foto: Kurir

SREĆNICI

KURIR S DOBITNIKOM DUPLEKSA U NOVOM SADU: Baranji uz rakiju slavio do zore!

Društvo

U domu Imrea Baranjija (59) iz Bačkog Gradišta, dobitnika dupleksa u Novom Sadu, slavilo se do zore, a specijalno ovim povodom domaćin je otvorio dunju staru deset godina.

Porodica Baranji u subotu uveče nije pratila direktno izvlačenje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, a da je upravo Imreovo ime izvukao i saopštio bivši fudbalski reprezentativac Milan Lane Jovanović, čuo je njegov šef, koji mu je prvi saopštio radosnu vest. Nakon toga telefoni ne prestaju da zvone, a prijatelji i rodbina svraćaju da čestitaju.

- Otvorili smo dunju staru deset godina, čuvali smo je za neku specijalnu priliku i sad smo je i pronašli - priča kroz smeh Imre za Kurir i dodaje:

- Slavilo se koliko se moglo, bili su nam prijatelji, rodbina. Sve je proteklo u najboljem redu, niko se nije napio previše. Malo jeste, malo se mora, valja se.

Četvoročlana porodica Baranji iz Bačkog Gradišta još razmišlja šta će s nagradom.

- Čekamo da se to na neki način ozvaniči, a onda ćemo se porodično dogovoriti o stanu. Ne bi bilo logično da stan zvrji prazan, a isto tako nisam za to da ga prodamo. Videćemo sve, samo da se slegne situacija - kaže domaćin porodice Baranji.

Račune je prikupljala domaćica Judit, koja je poslala oko 20 koverata. Ovo im je prva nagrada. Njihovi sinovi Andor i Endre, koji rade u Mađarskoj, ovog vikenda .

- Znali smo da mama i tata skupljaju račune, ali nismo znali koliko su poslali. Nismo znali ni kad je izvlačenje, bukvalno ništa. Kad su počeli da zvone telefoni i da nam ljudi čestitaju, bili smo jako iznenađeni. Još ne mogu da poverujem - srećan je Andor Baranji.

M. B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...