LISICE ZA SRPSKI AUTOBUS UŽASA: Dvaput isključen iz saobraćaja u Beču, policija mu oduzela tablice i naredila da ne sme da nastavi putovanje! Imao čak 28 kvarova?!
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

aUSTRIJSKA POLICIJA JE NEUMOLJIVA

LISICE ZA SRPSKI AUTOBUS UŽASA: Dvaput isključen iz saobraćaja u Beču, policija mu oduzela tablice i naredila da ne sme da nastavi putovanje! Imao čak 28 kvarova?!

Društvo -

Autobus je u ponedeljak dovezao putnike iz Srbije, a prilikom prve kontrole ustanovljeni su teški tehnički kvarovi

BEČ - Austrijska policija je u Beču, u samo nekoliko sati, dva puta zaustavila srpski autobus zbog teških kvarova, pa je odlučila da vozilo ne sme da nastavi putovanje i stavila mu "lisice" na točkove.

Autobus je u ponedeljak, kako je danas saopšteno, dovezao u Beč putnike iz Srbije, a prilikom prve kontrole ustanovljeni su teški tehnički kvarovi zbog kojih je policija oduzela tablice.

Međutim, samo par sati kasnije vozač je ponovo pokrenuo autobus i ponovo ga je zaustavila policija. Posle drugog zaustavljanja, policija je stavila "lisice" na točkove neispravnog vozila.

Tehnička provera autobusa pokazala je da je vozilo imalo čak 28 kvarova, od kojih je osam opravdalo hitno oduzimanje tablica.

Tako je jedan armotizer bio polomljen, pored toga su potpuno zarđali nosači.

Zbog vožnje vozila sa tako teškim kvarovima protiv vozača podneta je prijava, i

zatraženo da uplati 3.100 evra kaucije, a pošto je posle par sati pokrenuo vozilo bez tablica, naplaćeno je daljih 2.000 evra kaucije, i napisana nova prijava.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBI OPET ŠVERCUJU KOKAIN NA ZAPADU! Hapšenja u Grčkoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track