Najnovije vesti

VLASNIK NUDI POSED SA KUĆOM, ŠUMOM I POTOKOM! Imanje vredno 50.000 evra na 30 km od Beograda dobijate BESPLATNO, uz samo jedan uslov!
Foto: Profimedia

ZANIMLJIVA PONUDA

VLASNIK NUDI POSED SA KUĆOM, ŠUMOM I POTOKOM! Imanje vredno 50.000 evra na 30 km od Beograda dobijate BESPLATNO, uz samo jedan uslov!

Društvo -

Vlasnik imanja koje se nalazi na 30 kilometara od Beograda, u zaseoku Mala Ivanča, daje na korišćenje 3 hektara zemlje onima koji bi da se bave organskom poljoprivredom, dok je glavni uslov da se bude ljubitelj prirode!

Miloš Vukčević je ovaj oglas objavio u jednoj grupi na Fejsbuku, navodeći šta sve daje i uz koje uslove.

"U zaseoku sela Mala Ivanča naša porodica daje na korišćenje 3 hektara plodne zemlje u mestu, sa kućom (kupatilo, struja, voda, tv, tel.) alatom, štalom za stoku, kokošinjcem, košnicama... Na imanju se pored zemlje (jedan deo pripremljen za baštu) nalazi majdan, potok i bagremova šuma i dosta stabala oraha", opisuje Vukčević detaljnije u oglasu.

On dalje navodi da želi da sarađuje sa "ok pozitivnim, poštenim i normalnim ljudima koji vole prirodu i koji imaju želju da se bave organskom poljoprivredom".

Ilustracija
Ilustracijafoto: Profimedia

"Jedini uslov je da sve što se proizvede na imanju polovini pripada vlasnicima. Sa naše strane možemo obezbediti plasman svih proizvoda sa farme, dolazak volontera koji bi pomagali u poljo poslovima, dolazak organizovanih grupa ljubitelja prirode i organske hrane. Takođe možemo pomoći u formiranju zasada povrća, formiranju stada i slično, kao i obezbediti određene alate za rad", stoji u oglasu.

Dalje se navodi da je imanje okruženo šumom i da zemlja nikada nije tretirana nikakvim hemijama.

"Ukoliko vam je želja da se bavite organskom proizvodnjom, volite prirodu i taj način zivota a usput želite da obezbedite stalne i sigune prihode kontaktirajte nas za detalje ili podelite ovaj post ljudima za koje smatrate da bi bili zainteresovani. Dobrodošli su svi vredni ljudi sa malom prednošću porodice, kao i stranaci (Rusi ili Evropljani)", navodi Vukčević.

Fotografije možete pogledati OVDE.

(Kurir.rs, Foto: Ilustracija/Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ČITAVA KUĆA ZA SAMO JEDAN DAN? O, da i to za samo 8.000 evra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track