Najnovije vesti

AMERIKANAC ODUŠEVIO SRBE STATUSOM: Izvinjavam se zbog bombardovanja! LJUDI, VOLIM VAS!
Foto: Facebook

ČARLS PROMOVIŠE NAŠU ZEMLJU

AMERIKANAC ODUŠEVIO SRBE STATUSOM: Izvinjavam se zbog bombardovanja! LJUDI, VOLIM VAS!

Društvo

Amerikanac Čarls Keter, poznat po svom blogu i video snimcima kojima već godinama promoviše Srbiju, oglasio se povodom godišnjice NATO bombardovanja naše zemlje.

 

 

U tekstu koji je postavio na svom Fejsbuk profilu, Amerikanac koji već godinama živi u Srbiji, podsetio je veliki broj svojih prijatelja i pratilaca na toj društvenoj mreži da je, na današnji dan, počelo bombardovnanje Srbije od strane zemalja članica Severnoatlantske alijanse.

 

foto: Profimedia

 

"Pre 19 godina, Klinton, Bler i NATO prekršili su međunarodno pravo otpočevši svoju tromesečnu kampanju bombardovanja srpskog naroda. Uništili su skoro svaki most u zemlji, brojne fabrike, nekoliko bolnica, putnički voz, električne centrale, kinesku ambasadu, zgradu RTS-a i brojne stambene zgrade", napisao je Keter.

 

"Nelegalno bombardovanje ubilo je 2.500 nevinih ljudi, žena i dece. Osakatilo je ekonomiju i nateralo mnoge da napuste svoju zemlju. Veoma je loše to što se velike zapadne sile neće naći pred međunarodnim sudovima zbog kršenja međunarodnog prava."

 

 

"Ovaj Amerikanac, koji živi u Srbiji, želeo bi da se povodom godišnjice izvini srpskom narodu. Izivnjavam se zbog nelegalnih postupaka koje je moja zemlja počinila vašoj zemlji i vašem narodu. Molim se za to da se krivci jednog dana budu prinuđeni da odgovaraju pred sudom za svoje nečasne i odvratne zločine protiv vašeg naroda... a i protiv mog naroda, takođe", istakao je Kater.

 

"Živim, radim, družim se, borim se, plačem i slavim sa Srbima svakoga dana poslednjih osam godina. Za vas će uvek biti mesta u mom srcu", napisao je Čarls Kater, završivši svoju poruku na srpskom jeziku, rečima:

 

"Volim vas, Srbi!"

 

(Kurir.rs)

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIR TV) 2.300 VAZDUŠNIH UDARA NA SRBIJU! Ove činjenice o NATO agresiji 1999. godine niste znali

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...