VOZAČI, PAŽLJIVO ZA PRAZNIK: Oprez na putevima zbog kiše i gužvi na auto-putevima
Foto: AP/Ilustracija

pojačan saobraćaj na prilazima turističkim mestima i vikend naseljima

VOZAČI, PAŽLJIVO ZA PRAZNIK: Oprez na putevima zbog kiše i gužvi na auto-putevima

Društvo -

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila

BEOGRAD - Za praznik, tokom dana i za vikend, pojačan saobraćaj posebno na auto-putevima i prilazima turističkim mestima i vikend naseljima, pa se vozačima savetuje oprez, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Oprez se savetuje i zbog kiše i mokrih kolovoza, navodi AMSS.

Prema podacima Uprave granične policije RS na graničnim prelazima na putničkim terminalima zadržavanja su do 30 minuta, dok teretna vozila na prelazu Horgoš, na izlazu iz Srbije ka Mađarskoj čekaju 240 minuta, a na prelazu Kelebija oko sat vremena.

Prema podacima dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Do 13. aprila zbog redovnog održavanja deonica Zlatibor - Rzav, Krst - Jokina ćuprija saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Preševo - Depce, zbog klizišta saobraćaj se odvija naizmenično jednom kolovoznom trakom uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Od 15. marta radi se na obilaznici oko Beograda na izgradnji leve kolovozne trake autoputa na delu kod Ostružničke petlje gde se obilaznica ukršta sa novim Obrenovačkim putem.

U smeru ka Surčinu, iz pravca Bubanj Potoka kod isključenja za Beograd na Ostružničkoj petlji sužena je leva saobraćajna traka. Na pristupnoj saobraćajnici iz pravca Beograda ka Surčinu sužena je prvo leva, a zatim i desna traka.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track