ADRIJA MEDIJA GRUPA NA 16. PRO PR KONFERENCIJI: Novinari i menadžeri sučelili stavove u cilju što bolje saradnje
Foto: Promo

Trodnevna konferencija na Zlatiboru okupila eminentne stručnjake

ADRIJA MEDIJA GRUPA NA 16. PRO PR KONFERENCIJI: Novinari i menadžeri sučelili stavove u cilju što bolje saradnje

Društvo -

ZLATIBOR - Međunarodna PRO PR konferencija, održana od 11. do 14. aprila na Zlatiboru, i ove godine je okupila eminentne stručnjake iz sektora odnosa sa javnošću, a percepciju odnosa medija i PR-a predstavila je i Adrija Medija Grupa.

foto: Promo

Na panel diskusiji na temu "Kako predstavnici medija percipiraju industriju odnosa s javnošću" našu kompaniju predstavila je Milica Jeremić, jutarnja urednica portala Kurir.rs, koji je bio i medijski pokrovitelj ovogodišnje konferencije, a u konstruktivnoj diskusiji sa predstavnicima PR struke razmenjena su mišljenja i stavovi o mogućnostima unapređenja saradnje sa zajedničkim ciljem što boljeg informisanja i zadovoljenja potreba klijenata.

foto: Promo

Diskusiju je moderirao Robert Čoban, vlasnik Color Press Grupe, a pridružili su se i Andreja Comino, novinarka Media24 iz Slovenije, i Goran Pejčić, glavni urednik programa lokalnih vesti Radio-televizije Vojvodina.

foto: Promo

Kroz 3 dana konferencije, više od 200 učesnika iz zemalja regiona i sveta su svojim dolaskom doprineli nastavku tradicije održavanja ovog događaja, a dodeljene su i nagrade pojedincima koji svojim radom učestvuju u boljem pozicioniranju profesije odnosa s javnošću na lokalnom i globalnom nivou.

foto: Promo

"Svedoci smo brzih promena u odnosima s javnošću, etičkim izazovima i transformacijama komunikacijskih navika unutar različitih generacija. Svi mi ovde prisutni pripadamo vrlo važnoj i uticajnoj industriji koja ima moć da promeni percepciju. PRO PR konferencija organizovana je 16. godinu zaredom, pod motom "Povezivanje u pokretu". Ova poruka skriva snagu konferencije koja je proteklih godina povezivala mnoge naše kolege iz struke", poručio je Danijel Koletić, predsednik Organizacionog odbora PRO PR konferencije, uz poziv učesnicima da i ubuduće svojim iskustvima doprinose razvoju odnosa sa javnošću.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track