POLICAJCI NAGRAĐENI ZA HRABROST: Zaustavili bombaša i skinuli čoveka s omče
Foto: MUP

Ministar Stefanović dodelio priznanja

POLICAJCI NAGRAĐENI ZA HRABROST: Zaustavili bombaša i skinuli čoveka s omče

Društvo -

Oni su proteklih dana, u dva odvojena slučaja, iskazali izuzetnu hrabrost i profesionalizam i svojim postupanjem sprečili tragične posledice

Ministar policije Nebojša Stefanović nagradio je šestoricu policijskih službenika policijske stanice Novi Beograd koji su proteklih dana, u dva odvojena slučaja, iskazali izuzetnu hrabrost i profesionalizam i svojim postupanjem sprečili tragične posledice, saopštio je MUP.

Ministar je juče primio policajce Radoslava Lazovića, Miloša Đorđića, Zorana Ogrizovića i Rajka Kovačevića, koji su intervenisali nakon prijave tuče na raskrsnici Nehruove i Evropske ulice. Zahvaljujući hrabroj reakciji uspeli su da oduzmu bombu od jednog mladića, koji je prethodno izvadio osigurač i pretio da će je baciti.

Takođe, nagrađeni su i policajci Dragan Suvajac i Slobodan Grujić, koji su, nakon prijave da muškarac visi na drvetu u Brodarskoj ulici, brzo reagovali i presekli električni kabl koji je bio obmotan oko njegovog vrata i tako spasli šezdesetdvogodišnjeg muškarca. Nakon što su ga spustili na zemlju, ukazali su mu prvu pomoć i zahvaljujući njihovoj hitroj intervenciji čovek je preživeo.

Kurir / D. S.

Foto: MUP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track