Najnovije vesti

DRAGANA JE IZGUBILA BEBU, A ONDA SU POČELI DA JE PROGANJAJU ZBOG TOGA: Antivakcinašica prijavila sudu majku i krivi je za smrt deteta!
Foto: Printscreen Facebook

horor

DRAGANA JE IZGUBILA BEBU, A ONDA SU POČELI DA JE PROGANJAJU ZBOG TOGA: Antivakcinašica prijavila sudu majku i krivi je za smrt deteta!

Društvo
16:33h

Dragana Petrović, majka Nađe (2) koja je preminula od malih boginja, poslednjih dana trpi napade i maltretiranje po društvenim mrežama od protivnic MMR vakcine J.S., koja je krivi za smrt deteta.

J.S. iz Bosne i Hercegovine se predstavlja kao neko ko vodi jedno humanitarno udruženje za pomoć deci u BiH, a poslednje vreme Dragani Petrović preti prijavama i optužuje je za smrt male Nađe.

Ona traži da se ispita "prava istina" o smrti deteta a optužuje Nađinu majku zato što je odbila njenu pomoć, odnosno italijanskih doktora koje joj je ona preporučila.

Uznemiravajuće prepiske, koje skoro pa svakodnevno dobija, Nađina mama Dragana podelila je i javno na društvenim mrežama, a kaže kako je zbog svega toga dodatno uzmemirena.

J.S.
J.S.foto: Printscreen/Facebook

"Više i ne znam šta hoće ta žena od mene. Ne poštuje ni našu bol za izgubljenim detetom. Još nije prošlo ni 40 dana od kako je Nađa umrla, a ona nas ne ostavlja na miru. A sve to radi samo da bi dokazala neku svoju sumanutu ideju, da se Nađa zarazila nekim posebnim sojem malih boginja, vakcinalnim. To tvrde svi antivakcinaši", kaže Dragana Petrović.

Ona objašnjava da je sve počelo onog trenutka kada je javno okrivila i okarakterisala kao odgovorne upravo protivnike vakcinacije, prvo za bolest ćerke, a kasnije i za njenu smrt.

Kada joj se prvi put javila, J.S. je bila fina, predusretljiva i nudila pomoć. I to baš u trenutku kada je Dragana bila najranjivija, kada je sa njom moglo lako da se manipuliše. Bila je u takvom stanju da bi sve učinila samo da je mogla da spase život detetu.

Upravo tada antivakcinaši predvođeni J.S. ustremili su se na nju. Prema prepiskama, u koje je "Blic" imao uvid, prvo joj je J.S. nudila pomoć, ali je za uzvrat tražila detetovu krv. Kada je na fin način odbijena, prešla je na drugi nivo maltretiranja. Kasnije je tražila da joj se pošalju Nađina medicinska dokumenta kako bi ih pokazala izvesnim lekarima u Italiji. Čak je obećala i novčanu pomoć nekog dobrotvora, da ne bi Nađini roditelji morali i o tome da brinu.

Uporedo sa dodvoravanjem i izvlačenjem informacija od Dragane, J.S. je na društvenim mrežama vodila svojevrstan rat sa ljudima koji se zalažu za vakcinaciju.

Pošto nije uspela u svojoj nameri da dokaže neku svoju sumanutu ideju kako je Nađa dobila male boginje, bez imalo humanosti i ljudskosti poslala je poruku Dragani kako je Nađin slučaj predala pravosudnim organima, jer u njemu ima elemenata krivičnog dela. Jer je odbila njenu pomoć, Dragani je zapretila krivičnom prijavom.

Zašto se ustremila na ženu čije je dete umrlo zbog bolesti koja je trebalo da bude iskorenjena, nije dala odgovor.

(Kurir.rs/Blic/Sonja Todorović/Foto: Printscreen Facebook)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...