SKANDAL SA PRETRESANJEM TORBI STUDENTIMA DRMA SRBIJU: Dekan Pravnog fakulteta u Kragujevcu podneo ostavku posle pisanja Kurira!
Foto: Youtube Printscreen

Inspekcija Ministarstva prosvete najavila istragu

SKANDAL SA PRETRESANJEM TORBI STUDENTIMA DRMA SRBIJU: Dekan Pravnog fakulteta u Kragujevcu podneo ostavku posle pisanja Kurira!

Društvo -

Posle serije Kurira o događanjima na Pravnom fakultetu, profesor Dragan Vujisić, dekan fakulteta, podneo je ostavku!

Podnošenje ostavke usledilo je posle tekstova u našem listu da je supruga jednog od profesora Nadežda Pavlović uzela učešća u nastavi, vikala na asistente i studente, prisustovala ispitima, a prema rečima studenata čak i pretresala torbu jednoj studentkinji. Nadežda Pavlović nije čak i nije zaposlena na fakutetu, a povrh svega inspekcija Ministarstva prosvete najavila je da će ispitati navode studenata, profesora i zaposlenih za mobing.

Istovremeno Agencija za borbu protiv korupcije ispitutje da li je dekan u skladu za zakonom prijavio prihode od 2017 godine iz vremena kada je bio profesor, a sumnja se da su ona daleko viša od108 hiljada dinara na osnovu funkionerskh dodataka.

Vest o ostavci dekana Vujisića potvrđena nam je u Asocijaciji studenata Pravnog fakulteta koja je imala uvid u arhivu fakulteta.

(Kurir.rs/Foto: Printscreen/YouTube)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BRUKA NA PRAVNOM U KRAGUJEVCU: Žena profesora pretresa torbe studentima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track