BRAČNI PAR IZ BRUSA OPTUŽIO JUTKU ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Jedva sam pobegla iz njegove kancelarije, rekao mi seks je akontacija za zaposlenje
Foto: Printskrin / You Tube

tvrde da zbog toga Ne mogu da žive od pretnji i uvreda na Fejsbuku

BRAČNI PAR IZ BRUSA OPTUŽIO JUTKU ZA SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE: Jedva sam pobegla iz njegove kancelarije, rekao mi seks je akontacija za zaposlenje

Društvo -

BEOGRAD/BRUS - Sandra i Slavoljub M. u braku su 12 godina i imaju dva sina i tvrde da su izloženi najvulgarnijim uvredama i pretnjama na Fejsbuku od dana kada su odlučili da Milutina Jeličića Jutku optuže za seksualno uznemiravanje.

foto: Shutterstock

Sandra je ispričala da je članica SNS od osnivanja stranke i da je "svojevremeno zamolila Jeličića da joj pomogne da se zaposli kao vaspitačica, za šta je i školovana, a da joj je on odmah po izlasku iz njegove kancelarije poslao SMS da ga uzbuđuje", piše Blic.

foto: Youtube Printscreen

Ona je ispričala i kako je pobegla iz njegove kancelarije kada je dobila zadatak da dođe u centralu stranke i nešto mu pokaže na kompjuteru baš u trenutku kada sekretarica završila posao i otišla po decu u vrtić. Dodala je i da se tom prilikom ponašao neprimereno, da joj je govorio vulgarnosti i krenuo rukom na njenim nogama i međunožju, te da se jedva otrgla i pobegla. Sandra M. je rekla i da joj je govorio da je "seks akontacija za zaposlenje".

foto: Youtube Printscreen

List navodi i jednu od uvreda izrečenih bračnom paru napominjući da je Sandrin suprug osoba niskog rasta.

"Pošto ovaj patuljasti nema dobru alatku, a ovaj ima, možeš samo da ga povučeš i ništa drugo", napisala je na Fejsbuku izvesna Milica M.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track