COKINA GAZDARICA OČAJNA! STRAHUJE OD NAJGOREG: Ona umire, predala se, ja ne spavam, moja ćerka ni sa kim ne progovara (KURIR TV)
Foto: Kurir

COKINA GAZDARICA OČAJNA! STRAHUJE OD NAJGOREG: Ona umire, predala se, ja ne spavam, moja ćerka ni sa kim ne progovara (KURIR TV)

Društvo -

Vlasnica češkog vučjeg psa koji je u petak uhvaćen, a za koga se sve vreme priča da je vučica, danas je sa ćerkom posetila Coku u Beo zoo-vrtu gde je ona trenutno smeštena.

Ona u razgovoru za Kurir kaže da će se svim silama boriti da je vrati kući.

- Borićemo se, učinićemo sve što je do nas samo da je vratimo, u suprotnom ona će uginuti - kaže vidno potresena V.S.

- Ona se skroz predala, gubi mišiće, mokra je, uopšte nije jela dobro, mislim da ništa ne jede. Ovako izgleda pas koji je pred umiranjem. Ja se jako dobro razumem u životinje i njoj treba infuzija. Predala se i umire, ne reaguje više na nas, jedva drži glavu i tetura se. Drugi mogu da pričaju šta hoće, ali ja je znam kako diše. Reaguje samo na pomen imena mog deteta i to je to - jedva suzdržava suze Cokina vlasnica.

foto: Kurir

Ona kaže da od kada je nestala Coka da ne spava, ne jede, da je izgubila nekoliko kilograma od stresa.

"Ćerka je izgrizla sve nokte, samo ćuti, ni sa kim ne progovara. Da je ćerka bila u tom momentu kod kuće, Coka ne bi otišla, njih dve su toliko vezane", objašnjava naša sagovornica i dodaje da Coka nema jedan zub i da joj od kada je bila štene nije ni izrastao.

(Kurir.rs/Mina Branković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track