DRAGOSLAV ZVANI ŠOU ŠOKIRAO SRBIJU U JUTARNJEM KOD JOVANE I SRĐANA: Ispričao kakva je sve čuda video na Rtnju! (VIDEO)
Foto: TV Prva printscreen

jedna od najvećih misterija Srbije

DRAGOSLAV ZVANI ŠOU ŠOKIRAO SRBIJU U JUTARNJEM KOD JOVANE I SRĐANA: Ispričao kakva je sve čuda video na Rtnju! (VIDEO)

Društvo -

BEOGRAD - Rtanj je verovatno jedna od najvećih misterija Srbije pošto mnogi veruju da nije reč samo o planini nego o drevnoj piramidi koja je hiljadama godina orijentir, a možda i vekovno konačište posetilaca iz drugih galaktičkih civilizacija!

foto: TV Prva printscreen

Mnogi se kunu da su na noćnom nebu iznad Rtnja viđali sve i svašta, a jedan od njih je i Dragoslav Milenković Šou, koji živi na ovoj planini i kaže:

- Vreme Rtnja tek dolazi... I da se razumemo, jednu stvar da pojasnimo zauvek... Mi nikada na Zemlji nismo sami, molim vas... - kaže Šou i dodaje da na Zemlji baš tu pored nas, ali u paralelnom svetu, žive vanzemaljci iz grupe Mazarak, eterična bića koja su veoma loša!

Dragoslav dodaje da su piramidalne planine poput Rtnja, koje inače prikupljaju energiju za Zemlje i šalju je nazad u vaseljenu, upravo stecište ove, ali i sličnih grupa vanzemaljaca koje ne smeju da nas diraju, ali koje mogu da poprime ljudski oblik kada žele, odnosno da se materijalizuju...

- Kada žele da budu pored nas i sa nama oni uzimaju ljudski oblik... Inače, oni nikad ne hodaju nego lebde...na desetak santimetara od zemlje... njihovo koračanje je sasvim drugačije od našeg... - kaže Dragoslav i dodaje da je na petanestak kilometara odatle snimio i nebesku vojsku!

(Kurir.rs/TV Prva/Foto: TV Prva printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) VANZEMALJCI IZNAD AUSTRALIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track