General Diković obišao vojnike u bazi "Dobrosin"
Foto: KURIR

General Diković obišao vojnike u bazi "Dobrosin"

Društvo -
Načelnik Generalštaba Vojske Srbije upoznao se na licu mesta sa uslovima života i rada starešina i vojnika koji obezbeđuju administrativnu liniju i kontrolišu kopnenu zonu bezbednosti na tom području

BEOGRAD - Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Ljubiša Diković obišao je vojnu bazu "Dobrosin" u kopenoj zoni bezbednosti uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom.

Diković se upoznao na licu mesta sa uslovima života i rada starešina i vojnika koji obezbeđuju administrativnu liniju i kontrolišu kopnenu zonu bezbednosti na tom području.

On je obišao i punkt Ministarstva unutrašnjih poslova u selu Dobrosin, koji je nedavno bio meta terorističkog napada, objavljeno je na intenet stranci Vojske Srbije.

S Dikovićem pripadnike vojske i policije obišli su i zamenik komandanta Kopnene vojske brigadni general Vojin Č. Jondić i komandantom 4. brigade brigadnim generalom Milosav Simović.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije prethodno je prisustvovao godišnjoj konferenciji glavnih podoficira Vojske Srbije koja je održana je u bazi "Jug" kod Bujanovca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track