INSPEKCIJA U FLAJ FLAJ TRAVELU: Ministarstvo turizma proverava rad turističke agencije
Foto: Promo

Sumnja

INSPEKCIJA U FLAJ FLAJ TRAVELU: Ministarstvo turizma proverava rad turističke agencije

Društvo -

Inspekcija Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija bila je juče u turističkoj agenciji „Flaj flaj travel“, odnosno njenom pravnom nasledniku „Kofer tursu“, zbog sumnje u nepoštenu i obmanjujuću poslovnu praksu, navedeno je u saopštenju.

Kako se navodi, turističkoj inspekciji tog ministarstva se tokom proteklog vikenda ponovo javio određeni broj građana koji nisu bili u mogućnosti da realizuju već plaćene avionske karte.

- Budući da se privredno društvo „Flaj flaj travel“, odnosno njegov pravni sledbenik „Kofer turs“, i dalje oglašavaju preko medija s ponudom avio-karata za sve destinacije, a ceneći podatke Narodne banke Srbije da su pomenute agencije u blokadi već 47 dana, obaveštavamo javnost da je u toku inspekcijski nadzor tržišne i turističke inspekcije kod obe agencije zbog sumnje na nepoštenu i obmanjujuću poslovnu praksu - navode iz ministarstva.

Igor Vujović, direktor „Flaj flaj travela“, kaže da je u pitanju rutinska kontrola, koja je planirana ranije.

- To što ljudi nisu mogli da otputuju s kartama kupljenim kod nas je greška u sistemu, i to rešavamo. Svima će biti refundiran novac.

D. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track