Malinari čvrsto pri svojim zahtevima

HAOS U PRIJEPOLJU: Magistrala i dalje blokirana, na alternativnim pravcima ogromne gužve (KURIR TV)

Društvo -

PRIJEPOLJE - Magistralni put koji kroz Prijepolje vodi ka Crnoj Gori, odnosno prema centralnoj Srbiji, i jutros je, treći dan zaredom blokiran.

foto: Zoran Šaponjić

Na magistrali ispred Prijepolja i iz pravca Bijelog Polja i i iz pravca Nove Varoši jutros su velike gužve, a u samom gradu je pravi saobraćajni kolaps, jer se na alternativnom pravcu kroz naselje Raišnjevo šleperi i autobusu teško mimoilaze, pa je i taj pravac trenutno neprohodan ili veoma teško prohodan.

PROPALI PREGOVORI SA MINISTARSTVOM: Malinari najavljuju da će blokada magistrale kod Prijepolja trajati do deset dana

"Vozači sa putničkim automobilima jutros se snalaze prolazeći alternativnim pravcima preko Dučeva i Crne stene ali su i tamo gužve pa je za prolazak kroz Prijepolje potrebno nekoliko sati", javljaju jutros vozači iz Prijepolja.

foto: Zoran Šaponjić

Malinari koji su blokirali magistrali u znak protesta zbog niske otkupne cene, a noćas ih je u nekim momentima na magistrali bilo i do 1.500 kažu da neće odstupiti i traže cenu maline od najmanje 180 dinara.

MALINARI PODIGLI ŠATOR NASRED MAGISTRALE KOD PRIJEPOLJA: Četvoro povređeno u sukobu sa policijom, saobraćaj blokiran, kolone kilometarske

Prijepoljski malinari očekuju da im se tokom dana pridruže kolege i iz drugih opština Srbije.

(Kurir.rs/Z.Š)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track