Upoznajte Tursku sa Belvi Travelom po ceni  već od 769€
Foto: Promo

Upoznajte Tursku sa Belvi Travelom po ceni već od 769€

Društvo -

Belvi Travel vas vodi u Tursku Antalijsku regiju, raj za porodična letovanja. Besplatno boravi i do troje dece u resort hotelima u Alanji, Sideu, Beleku, Lari i Kemeru.

AVIO KARTA za polazak 12.jula za PRVO dete 79€!

foto: Promo

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Prema legendi, Marko Antonije poklonio je ovaj deo sredozemne obale Kleopatri. Jedna od najlepših turskih plaža, peščana Kleopatra plaža, prostire se od centra grada na zapadni deo obale. Plaže i hoteli nalaze su u samom gradu i monoštvo luksuznih i sadržajnih hotela, barova, čajdžinica, kafea i restorana sa širokim izborom internacionalne i nacionalne kuhinje. Izbor nije lak, između živahnih barova i diskoteka koje rade do kasno u noć, peščanih plaža, čistog mora, istorijskih spomenika, lepote prirode, velikog broja, radnji sa robom iz celog sveta, noćnog života…

PAKET ARANŽMAN: 12.jul - 769€, hotel Justiniano Park Conti 5* Al, hotel+avion+transfer

foto: Promo

Side: predstavlja jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj, udaljen je 75 km od Antalije. Side, što znači „nar“, jedan je od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj, smešten na malom poluostrvu u Sredozemnom moru, okružen peščanim plažama. Šetajući glavnom ulicom doći ćete do stare luke okružene velikim brojem restorana, barova, prodavnica sa ručno izrađenim proizvodima i brojnim suvenirima, iz kojemožete uživati prelepom zalasku sunca. Plaže Sidea su peščane, prekrivene zlatnim peskom, nedaleko od grada. Priobalje je plitko, pa je dobar izbor za porodice koje letuju sa malom decom. Duge peščane plaže uvrstile su Side u jednu od najpoželjnijih destinacija za turiste iz celog sveta.

PAKET ARANŽMAN: 12.jul - 899€, hotel Starlight Resort Hotel 5* UAl, hotel+avion+transfer, avio karta za prvo dete 79€!

Belek se nalazi na 35 km od aerodroma u Antaliji. Između borove i eukaliptusove šume smešteni su najmoderniji hotelski kompleksi i golf tereni kako za najveće svetske turnire tako i za početnike. Belek je jedan od centara luksuznog turizma u Antalijskom zalivu, raskošne mediteranske vegetacije i izuzetno povoljne klime. Sa svojim dugim zlatnim plažama, hotelima visoke klase, šumama, idealan je za miran odmor i uživanje u čarima Mediterana.

PAKET ARANŽMAN: 12.jul - 1.469€, hotel Limak Arcadia 5* UAl, hotel+avion+transfer

foto: Promo

Lara je novo letovalište u istoimenoj oblasti koja se nalazi najbliže aerodromu u Antaliji, svega desetak kilometara. Oblast se sastoji od hotela visoke kategorije, smeštenih na poznatoj Lara plaži koja je dugačka 8 km, sa kristalno čistim morem, a poznata plaža Konyaalti je na oko 15 km. Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 m. U isto vreme ova oblast je veoma blizu centru Antalije. Za samo nekoliko minuta vožnje stižete do trgovačkog centra ili do znamenitosti kao što su Stari grad i Stara Luka, čaršija ili Arheološki muzej.

PAKET ARANŽMAN: 12.jul - 1.069€, hotel Ramada Resort Lara 4+* UAl, hotel+avion+transfer

Kemer se nalazi 40 km od Antalije, na obodu planine Taurus sa obalom dužine 52 km. Obala ima tipičnu mediteransku klimu, sa suvim danima i toplim morem. Regija Kemera predstavlja poznatu turističku oblast koja nudi brojne hotele sa naglašenim komforom i bogatim originalnim sadržajima. Kemer sa svojim popločanim ulicama, mediteranskom atmosferom, brojnim arheološkim nalazištima, čajdžinicama, kafterijama i restoranima nudi turistima miran odmor, provod i kupovinu. Ovde je priroda harmonično pomešala more, planine i četinare. Plaže su raznolikih veličina, uglavnom šljunkovite rasute uz čisto, plavo - tirkizno more. Do starog grada Phaselis udaljenog 15 km od Kemera može se stići brodom, a do planinskog vrha Tahtali na planinskom vencu Taurus, stiže se žičarom, odakle se pruža se pogled na divlji Taurus pod snegom čak i u avgustu, a sa druge na najlepša letovališta i plaže regije.

PAKET ARANŽMAN: 12.jul - 1.089€, Fantasia hotel deluxe 5* UAl, hotel+avion+transfer

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track