PLJAČKA VEKA U LESKOVCU! Grozdanu iz sefa ukrali POLA MILIONA EVRA koje je 40 godina sticao u Australiji! 12 kamera - ništa nije snimljeno! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

srca nemaju!

PLJAČKA VEKA U LESKOVCU! Grozdanu iz sefa ukrali POLA MILIONA EVRA koje je 40 godina sticao u Australiji! 12 kamera - ništa nije snimljeno! (VIDEO)

Društvo -

U vrhunsko organizovanoj pljački još uvek nepoznati počinioci su iz kuće sedamdesetogodišnjeg Grozdana Stankovića iz Gornjeg Bunibroda kraj Leskovca odneli sef sa novcem i zlatom u vrednosti, kako tvrdi, od pola miliona evra, a ovaj čovek se sada boji za svoju bezbednost i sumnja da ga neko prati.

Ovaj gastarbajter iz Australije tvrdi da je u trenutku ukada je obijen, u sefu bila sva njegova ušteđevina: 100.000 evra u zlatu, još toliko u papiru, oko 200.000 australijskih i 100.000 američkih dolara, prenosi Jugmedia.

foto: Printscreen

“To se desilo još 19. Maja uveče, dok sam bio sa rođakom u Leskovcu na večeri. Policija do danas nikog nije uhvatila, iako sam izrazio sumnju o kome se radi”, navodi Stanković.

On sumnja da je reč o jako dobro organizovanoj akciji.

“Jer je moja kuća pokrivena sa 12 kamera, a lopovi su ušli tačno tamo gde ih kamere ne hvataju”, ističe ovaj čovek.

Lopovi su, naime, ušli kroz prozor od kupatila, izvršili premetačinu, obili sef u spavaćoj sobi, pored njega odneli I pištolj koji je, kako tvrdi, krio ispod jastuka, kao i jedan lovački nož.

Ovaj čovek je punih 40 godina radio u Australiji, tamo imao svoju trasnsportnu firmu koja se zvala “Balkan eksport”, a pre tri godine se vratio u svoje rodno mesto da u njemu skonča.

“I da mi se ovo desi? Pa kakvi smo mi to ljudi?”, pita se Grozdan.

Ovaj sedamdesetogodišnjak je nakon pljačke odlučio da proda svoju rodnu kuću i vrati se u Australiju.

(Kurir.rs/Jugmedia/Foto:Youtube printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track