NAPRED SRBIJA! BELVI TRAVEL VAS VODI NA 21. SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU. CENA 399 EUR.
Foto: Promo

NAPRED SRBIJA! BELVI TRAVEL VAS VODI NA 21. SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU. CENA 399 EUR.

Društvo -

PODRŽITE NAŠE „ORLOVE“ U DUELU SA ŠVAJCARSKOM, DIREKTAN BELVI TRAVEL ČARTER LET ZA KALINJINGRAD, POLAZAK 22. JUN

Svetsko prvenstvo u fudbalu „Rusia 2018“. Utakmica Srbija - Švajcarska . Polazak 22.juna, direktan čarter let, cena 399 eur.

foto: Promo

Program putovanja:

1 dan (22. jun) BEOGRAD - KALINJINGRAD

Direktan čarter let Beograd - Kalinjingrad, transfer do stadiona “Kaliningrad Stadion” gde se sa početkom u 20.00h igra utakmica 2. kola grupne faze FIFA Svetskog prvenstva između reprezentacije Švajcarske i Srbije. Nakon utakmice, transfer do aerodroma i let za Beograd.

2 dan (23. jun) BEOGRAD - KALINJINGRAD

Polazak aviona za Beograd noćni let. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Reprezentacija Srbije, koja na raspolaganju ima veliki broj izuzetnih igrača, sa pravom može da se nada da ide u Moskvu i napravi nešto veliko! Žrebom u Moskvi odlučeno je da se "Orlovi" za plasman na Mundijal bore protiv jednog izrazitog favorita i dve reprezentacije koje su nam po meri. Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u grupi E protiv selekcija Brazila, Švajcarske i Kosta Rike. Drugi meč "orlovi" će igrati na stadionu "Kalinjingrad", u istoimenom gradu, protiv ekipe Reprezentacije Švajcarske, koja godinama skreće pažnju zbog talentovanog tima. Reprezentacija Švajcarske će 11. put učestvovati na Svetskom prvenstvu, najveći uspeh im je plasman u četvrtinale, u kojem su igrali tri puta. Njihov pohod na još jedan takav podvig podrazumevaće i dobar rezultat protiv Srbije, u utakmici koja će sigurno izazvati veliko interesovanje.

foto: Promo

Kalinjingrad je osnovan u 13. stoleću (tačnije 1255g.) od strane vitezova Tevtonskog reda kada je dobio ime Kӧnigsberg (u prevodu Kraljeva gora). Kroz svoju nestabilnu istoriju, ovaj grad je predstavljao dom mnogim umetnicima, filozofima i misliocima, među kojima su Imanuel Kant i Rihard Vagner. Danas ovaj grad ima oko 450 hiljada stanovnika, odvojen je od ruske teritorije, ali predstavlja vrlo važnu rusku luku. Zaštitni znak grada predstavlja rekonstruisana crkva-katedrala iz XIV veka, sa dve kapele: pravoslavnom i protestantskom i kao takva predstavlja simbol mira i pomirenja. Zanimljivo je da Kalinjingrad i regija koja ga okružuje predstavljaju najveće svetsko nalazičte ćilibara.

foto: Promo

Srbija će protiv Švajcarske igrati na stadionu kapaciteta 35.212 sedišta, izgrađenom u srcu Kalinjingrada na Oktjabarski ostrvu za potrebe Svetskog prvenstva. Stadion je multifunkcionalan objekat na kojem će se nakon završetka Svetskog prvenstva održavati razni sportski događaji i koncerti, a biće i domaćin fudbalskom klubu FC Baltika Kaliningrad.

Više o programu putovanja na utakmici Srbija - Švajcarska možete videti na www.belvi.rs

( Promo tekst - Foto: Promo )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track