Najnovije vesti

VIZITKA ARKANOVE POSLASTIČARNICE KRUŽI NETOM: Ražnatović se hvalio da ima najbolji sladoled u gradu, a žestoki momci pamte i kad su mu od slatkiša PUKLE PANTALONE! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Voleo je o sebi da govori kao o poslastičaru

VIZITKA ARKANOVE POSLASTIČARNICE KRUŽI NETOM: Ražnatović se hvalio da ima najbolji sladoled u gradu, a žestoki momci pamte i kad su mu od slatkiša PUKLE PANTALONE! (FOTO)

Društvo

Vizit-karta iz poslastičarnice "Ari", koja je bila u vlasništvu Željka Ražatovića Arkana, našla se u ponudi jedne onlajn prodavnice, gde je zainteresovani kupac mogu pazariti za 1.500 dinara.

foto: kupindo.com

Ova poslastičarnica bila je jedan od prvih legalnih poslovnih poteza Željka Ražnatovića. Radila je u prizemlju vile na uglu ulica Sokobanjske i Ljutice Bogdana. Što zbog italijanskih slatkiša, što zbog drugih okolnosti, poslastičarnica je bila poznata daleko izvan Beograda, a Arkan je voleo da o sebi govori kao o poslastičaru. Svuda se hvalio kako prodaje najbolji sladoled u gradu. Zato je čak i dao da se izradi vizitkarta u kojoj se prestavlja kao vlasnik prodavnice slatkiša, koje je okolo delio.

foto: EPA/Drago Vejnovic

Dok je Arkan bio živ, beogradski "žestoki momci" neretko su se okupljali u ovom lokalu, saznalo se kasnije.  Na meniju poslastičarnice postojao je "Žabin specijalitet": švarcvald torta i tri kugle sladoleda - punč, čokolada i jedan voćni. Arkan je kazao Nebojši Tubiću Žapcu da je često tu kombinaciju toliko često jeo da mu je u jednom trenu vaga pokazivala 120 kilograma. Tubić je za medije kasnije ispričao da je ljubav prema slatkišima Ražnatovića jednom dovela u nezgodnu situaciju i to pred punim stadionom. Naime, FK Obilić je izvojevao važnu pobedu.

foto: Printscreen

"Arkan je utrčao na teren da s fudbalerima proslavi , ali mnogo je voleo kolače i prilično se ugojio. Kako je trčao, sapleo se, pao, pa su mu pukle pantalone na du*etu. Na stadionu je nastao muk. Svima je bilo smešno, ali niko nije smeo da se smeje. Ja sam prasnuo u smeh, kao i Mića, direktor stadiona Crvene zvezde. Nikad mi to nije zamerio", rekao je Nebojša Tubić Žabac.

(Kurir.rs/Telegraf/Foto: Shutterstock)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...