NAJVEĆU PROMENU DONEO JE VIP: Kako je najmlađi operater postavio nova pravila na tržištu?
Foto: Promo

NAJVEĆU PROMENU DONEO JE VIP: Kako je najmlađi operater postavio nova pravila na tržištu?

Društvo -

Velika promena među mobilnim operaterima u Srbiji u potpunosti ide na ruku korisnicima. Zahvaljujući ponudi koja obuhvata neograničene minute i poruke ka svim mobilnim i fiksnim mrežama u okviru mesečne preplate naći ćete, korisnici su ohrabreni da slobodno komuniciraju bez razmišljanja o tome da li će prekoračiti minute ili SMS poruke, što je često zadavalo glavobolje kada na kraju meseca stigne račun uz često prebiranje po listingu.

Prvi je tu promenu inicirao najmlađi operater u Srbiji, Vip mobile. Hrabar potez za NEO tarifama nagrađen je sa više od 300.000 korisnika za godinu dana od kako su tarife predstavljene. Prihvatajući navike korisnika kao najbolji pokazatelja, i oslanjajući se na njihove potrebe, Vip je postavio pravila koja je i konkurencija nedavno prihvatila, a takva promena na tržištu donosi boljitak upravo korisniku.

Operater je nastavio sa neograničenom ponudom u okviru NEObiz tarifa za mala i srednja preduzeća, koje na raspolaganju imaju i određen broj gigabajta za sedam država u kojima posluje A1 grupa. Na istom tragu brinući o potrebama korisnika, Vip je pred sezonu letovanja omogućio korisnicima čak 1GB u romingu u 30 zemalja, a u slučaju potrošnje, svaki megabajt će biti naplaćen isto kao u Srbiji.

foto: Promo

„Definitivno smo prepoznali pravi momenat da korisnicima pokažemo da najbolje razumemo šta žele tako što smo pomerili granicu u njihovom interesu. Postavili smo standard koji su na kraju i ostali morali da usvoje. Ispred smo i kada je internet u pitanju, imajući i u vidu da je naša 4G mreža zvanično najbrža i pokriva 96 odsto stanovništva. Vip sa ovim nije završio, naprotiv,“ poručio je generalni direktor kompanije, Dejan Turk.

Vip beleži najbolje rezultate od dolaska na tržište Srbije pre 11 godina, zahvaljujući inovacijama u kojima je suština vrlo jednostavna – na prvom mestu je uvek korisnik.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track