OBELEŽAVANJE RAMAZANSKOG BAJRAMA PRILIKA JE DA UKAŽEMO NA LEPOTU RAZLIČITOSTI: Brnabićeva i Đorđević čestitali praznik islamskim vernicima
Foto: Vlada Srbije

srdačne poruke

OBELEŽAVANJE RAMAZANSKOG BAJRAMA PRILIKA JE DA UKAŽEMO NA LEPOTU RAZLIČITOSTI: Brnabićeva i Đorđević čestitali praznik islamskim vernicima

Društvo -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je danas Ramazanski Bajram svim vernicima islamske veroispovesti, poželevši da praznik donese njima i njihov porodicama "sreću, radost, duhovno blagostanje i ljubav prema bližnjima".

"U svoje lično ime i u ime članova Vlade Srbije želim i da ovaj veliki praznik doprinese širenju uzajamnog uvažavanja, poverenja, tolerancije i dobrote i da nas sve zajedno podseti na važnost međusobnog poštovanja. Obeležavanje ovog praznika prilika je i da još jednom ukažemo na lepotu različitosti kojima je naša zemlja bogata, kao i na to da svi zajedno doprinosimo poštovanju i toleranciji", napisala je premijerka.

I ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević čestitao je danas svim islamskim vernicima Ramazanski bajram.

"Povodom velikog muslimanskog praznika Ramazanskog bajrama u ime Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i moje lično, velikodostojnicima Islamske zajednice i svima koji slave ovaj praznik upućujem srdačne čestitke, želeći da praznik provedu u miru, blagostanju i ljubavi sa svojom porodicom i prijateljima. Bajram šerif mubarek olsun" navodi se u čestitki.

(Kurir.rs/Agencije/Foto: Vlada Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track